Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90GOTT.

Mmmm! Har inte fått äcklig mat en enda kväll här. Älskar att de är så hälsosamma också :) mamman är tvkock, restaurangchef och skriver kokböcker. Nu ska hon börja på sin thaikokbok så hon kommer provlaga alla recepten lagom till att Jesper kommer och hälsar på ;)

2011-11-28 @ 15:21:00 Hollywood Kommentarer (0)
Back in LA

Hemma i LA igen och måste säga att jag älskar NYC men LA är ändå där jag hör hemma ;) äter lunch på söndagsmarknad på Venice Beach, Santa Monica. Här är sverigestormen långt borta ;)

2011-11-27 @ 16:28:00 Hollywood Kommentarer (0)
Thanksgiving i New York

Akte till New York for att fira Thanksgiving med pappans slakt. Det kandes som en riktigt traditionell amerikansk thanksgiving! Jag ALSKAR hogtider och tycker Sverige ocksa borde fira denna.
Fick aven tid att aka in till Manhattan for att traffa fina Matilda som jag larde kanna pa forberedelsekursen i New York. Hon ar au pair pa Manhattan!

Fina matilda på Hardrock Time square

Victoria Secret <3

Hann aldrig kopa en varm jacka sa fick lana mammans minkpals haha

Vi har löjliga hattar på kräftskivor, men är det inte snäppet värre att jag sätt massvis ha kalkonmössa på thanksgiving?!

Fina julgranen på hotellet i New York

 "No date" pizza hehe ;)

Ingen kan förstå hur galna amerikaner är i M&M innan man varit i M&M affären i NY... Helt sjukt egentligen, alla smakar ju likadant bara olika färger!!


Jag och 12 årongen Kyla e roomisar:)

Redo att fira thanksgiving!

2011-11-24 @ 01:25:00 Hollywood Kommentarer (0)
My weekend in Hollywood

Shopping & middag i Hollywood, såg utsikten över hela LA på natten i Griffith Park, var i OC och Laguna Beach for att sedan aka till Yo Gabba Gabba barnshow i San Diego. Hann aven med shopping och middag på IKEA!
Gryyym skobutik pa hollywood blvdChinese theatre, dar alla filmpramiarer ar. Nar det ar en filmpramiar ar det har alla skadespelare gar pa roda mattan innan de gar in och tittar pa filmen 
Utsikt over LA fran Griffith observatory


 


Yo Gabba Gabba show i San Diego - Alskar deras latar!!

Lunch i San diego

Ikea!

2011-11-21 @ 14:38:00 Hollywood Kommentarer (0)
PAPPA <3

Du har varit och kommer alltid vara VÄRLDENS bästa pappa ♥ Så mycket som du har hjälpt mig med, stöttat mig, skjutsat mig och hämtat mig. Du är så snäll, ställer ALLTID upp och det finns ingen som kan säga ett ont ord om dig! Jag älskar dig pappa! ♥
Och visst är vi lite lika på denna bilden? ;)
 

2011-11-13 @ 20:53:00 Hollywood Kommentarer (0)
Mitt gym i hillsen

MItt gym ar verkligen helt fantastiskt. Det ligger uppe i hillsen med världens utsikt! 
Jag skulle aldrig ha rad att trana dar, men jag anvander mammans namn. De uttnyttjar namligen bara poolen pa sommaren! 

Relaxar lite efter gympasset ;) life is good!

Gelt okej utsikt från löpbandet på gymmet

2011-11-10 @ 14:27:00 Hollywood Kommentarer (0)
3D bio Puss in boots & Bowling

Idag var jag på 3D bio "Puss In Boots" med pappan och 12åringen ;) Sedan blev det bowling med 3 aupairer.
 

2011-11-08 @ 14:23:00 Hollywood Kommentarer (0)
Ut i Hollywood med Ashley Sky

Kl är 13 och jag äter sen frukost ute i solen, igår var jag ute första gången i Hollywood, obeskrivligt!
Vi var på en club som heter "W" som ligger mitt på Hollywood blvd. Den var sååå bra! En tjej som jobbade för klubben kom fram direkt till mig och frågade om jag ville ha ett eget bord! JA TACK! Dansade hela natten med en tjej som jag idag förstår är värsta supermodellen Ashley Sky! VILKEN TJEJ! Så himla underbar! Och SNYGG!
Jag och Ashley:
Dagens frukost :)

2011-11-05 @ 14:19:00 Hollywood Kommentarer (0)
Trick or treat hos Gwen Stefani & Princess Pumkin

Idag har vi varit pa pumkin patch med familjen och deras gaykompis. Det ar som ett nojesfalt dar alla attraktioner ar pumpor. Har koper man aven den storsta pumpan man kan hitta!
 
Ikväll har vi även varit ute och trick or treatat! Det gjorde även den 12 åriga flickan i familjen och helt ovetande knackade hon på hos Gwen Stefani. Gwen tyckte det var roligt eftersom hon var utklädd till banan och en utav hennes största hits heter "this shit is bananas" haha. Och det måste varit det sötaste hon sett på länge när bananen tittar på henne med stora ögon och ett härligt tandställningsleende och viskar "Wait.. Are you Gwen stefani?"
 
Vi blev precis klara med pumporna, barnen har precis somnat, nu ska vi grilla och ta ett glas vin! Kl är 21 här nu och jag börjar känna mig som en del av familjen :) 
 

Prinsess-pumpan är min :)

Jag har gjort prinsessan ;)

2011-11-01 @ 14:13:00 Hollywood Kommentarer (0)