Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90SPANIEN

PT utblidningen avklarad, ikväll går planet till Spanien med familjen! Hörs om en vecka! :)
 
Ha det fint <3

2013-04-28 @ 16:06:53 dagbok Kommentarer (0)
Lever, andas och sover TRÄNING

På söndag är min PT-utbildning klar. Det är sjukt vad mycket jag har lärt mig dehär veckorna. Jag trodde jag visste det mesta om hur kroppen fungerar och hur man ska träna rätt och effektivt. MEN vad lite jag visste! Efter att varje dag ha vaknat med en träningsvärk from hell, och ett huvud överfullt med ny kunskap åker jag på en välförtjänt semester till Spanien på söndag med familjen. Planen är att köra skiten ur dom med minst ett stenhårt pass varje dag. "Kul!" kanske ni tänker.. Tänk om! Min pass är inte roliga, de är BLOD,SVETT OCH TÅRAR. Men dom kommer tacka mig efteråt ;) 
 
Dagens tips! Ett fel många gör är att vila alldeles för mycket under träningspasset. Mesa inte med uppvärmningen, du behöver inte värma upp mer än 5 min men se till att vara RIKTIGT svettig efter de 5 minutrarna. Sträva sedan efter att hålla ett högt tempo under styrketräningen så att du hela tiden är "andfådd" - då förbränner du maximalt med fett och förbättrar samtidigt konditionen! Hopprep är perfekt att göra mellan övningarna:) Jobba effektivt och sträva efter att inte träna längre än en timme!

Nu ska jag skriva mitt examensarbete - ett träningspass för avancerad klient. Wish me good luck! Puss <3
 

2013-04-26 @ 18:58:00 Träning Kommentarer (0)
Lyckopirr, EN HISTORISK DAG MED STORT D!!!

Jag var gråtfärdig av utmattning tills jag får ett mejl som GÖR DETTA TILL DEN ABSOLUT BÄSTA DAGEN DETTA ÅRET!! Jag ringer Camilla, hoppar runt, dansar, skrattar, gråter glädjetårar, skriker och vet inte vart jag ska ta vägen. Får verkligen inte säga vad det handlar om men ni KOMMER få reda på det när det är dags!! Åååååh jag skakar! Det har ingenting att göra med det jag skrev igår om kändisfesten, men det har med mitt och Camillas möte att göra! :D Vet att det är irriterande när man säger A men inte B, men kände att jag måste få ur mig NÅGOT iaf!!
 
Det är så sjukt att jag och Camilla verkligen är kusiner, PÅ RIKTIGT. Tvillingar hade passat bättre då vi ser likadana ut, tänker likadant och beter oss likadant. Min andra halva <3
 
Är verkligen helt slut både i huvudet och kroppen. Idag körde vi TRE stenhårda pass, jag trodde jag skulle dö det sista. Klockan är 19.30, går och lägger mig nu. Är så trött så jag skelar. Har ställt klockan på 4.00 för att gå upp och plugga leder, skelett och senor.. Och rabbla massa muskler på latin ;) 
 
MASSA POSITIV ENERGI från mig till er alla fina där ute! <3
 
Jag och C på en fin gata där man ser Hollywoodskylten:
Väntar på privat limo till fest i Beverly Hills:
Nattpannkakor på Ihop efter efterfest i hollywood hills!

2013-04-24 @ 19:39:00 Hollywood Kommentarer (0)
Bartender på hemlig kändis födelsedagsfest 26 maj i Hollywood?!

"Kändisen" betalar flyg och boende och en kvälls lön som inte är att klaga på.. Japp, igår skrev en vän i LA som jobbar med event och kändisfester till mig och frågade om jag ville vara en utav två bartenders på en "celebs bdayparty" den 26 maj.. SÅ JÄVLA KUL! Tål att tänkas på! :D Tyvärr krockar det med ett superduperviktigt möte som jag och min kusin och andra halva Camilla ska på.. Om jag tackar nej till den resan förstår ni säkert hur spännande detta mötet är!  Mycket på gång nu :) Camillas blogg hittar ni till höger --> 
Hon är förresten semifinalist i Miss World, instruktioner om hur ni röstar på henne hittar ni i hennes blogg! :D
 
Kom precis hem från PTskolan. Längtar tills den är över så jag kan lägga mer tid på ER och göra bloggen PROPPFYLLD av träningstips och motivation! Och goda, nyttiga recept :)
 
Ha en bra dag allihop <3
 
Jag och Camilla blev stoppade av filmteam på Walk of Fame för att vara med i TV-show:

2013-04-23 @ 18:08:00 Hollywood Kommentarer (1)
Hitta kändishistorierna

En läsare uppmärksammade att alla "kändisinlägg" inte finns med i kategorin "Kändisar", trots att jag lagt dom där.. Vet inte varför, men vill ni läsa alla får ni helt enkelt läsa igenom mitt år, månad för månad. I arkiv finns garanterat alla inlägg med :) Bra kvällsläsning - en månad per dag i 12 dagar är en trevlig godnattsaga ;) 
 
En vecka avklarad av PT-utbildningen och jag måste säga att detta är bland det BÄSTA jag gjort, för min egen skull. Jag har redan lärt mig så otroligt mycket som jag kommer ha nytta av resten av livet, både med fysisk och MENTAL träning. Men framför allt har ordet "hälsa" fått en helt ny innebörd. Min klass är verkligen helt underbar och ger så mycket positiv energi så det räcker och blir över! ♥ Skulle inte vilja göra något annat, eller vara någon annanstans på jorden just nu :) Happiness!
 
Puss mina fina <3

Min fina PT-grupp:

2013-04-22 @ 18:17:00 Kändisar Kommentarer (1)
Kändisar jag träffat i Hollywood!

Det blev en hel del kändismöten under året i LA. Hollywoods nattliv är faktiskt inte så himla stort, men något som är väldigt roligt är att klubbarna inte varar längre än några månader. De stänger några månader och öppnar sedan på nytt för att hela tiden vara "heta". Den klubben som var hetast min sista månad är garanterat inte den hetaste klubben just nu, därför kan jag inte rekommendera någon klubb. Åldersgränsen är 21 men ser du bra ut eller är med rätt folk kan du komma in om du är 18. Hollywoods nattliv är HELT FRUKTANSVÄRT, OTROLIGT, EXTREMT YTLIGT. I de flesta inbjudningar jag fick till exklusiva mansionfester stod det "Ta bara med dina vänner om de är långa och smala." Så fruktansvärt ytligt. Det är verkligen hemskt. 
 
Klubbarna stänger väldigt tidigt så det är ALLTID efterfest i något underbart mansion i Hollywood Hills.
 
Om ni vill läsa om alla mina kändismöten kan ni klicka på kategorin "Kändisar". Där står det bland annat om när jag var på fest hemma hos Maria Montazami, var på Twilights superprivata premiärefterfest, lagade nattpannkakor hemma hos en Prisonbreak-skådis, träffade Zac Efron några gånger, träffade Nicky & Paris Hilton 5-6 gånger bla hennes födelsedagsfest, efterfestade med David Beckhams fotbollslag, Miley Cyrus privata födelsedagsfest, Halloweenpartyt och cocktailparty på Playboy Mansion med Hugh Hefner, Party med familjen Kardashian, efterfest med Darin, blev bjuden till St Tropez av Rockstarägaren, 4th of July party hemma hos Uscher med Tila Tequila, egen födelsedagsmiddag på Ashton Kutchers restaurang, snabbmat och efterfest med LMFAO, mansionfest med George Clooney, party med Adrian från Entourage, coktailparty i Beverly Hills hos Dr 90210, festade med Jersey Shore gänget, leker med Gwen Stefani och hennes barn, barnlekställe i Beverly Hills med Heidie Klum, Jack Black och Jennifer Hudson, apoteksshopping med Drew Barrymore, event med massa kändismammor i Beverly Hills, Julie Andrews barnevent, Britney Spears på Walk of fame, kaffe med  Eddy Murphy....
 
Mansionparty:
Hamburgare med LMFAO:
Hemma hos Prison Break Fernando:
Cocktailparty på Playboy Manision:
St Tropez på Rockstarägarens underbara yacht:
Playboy Mansion Halloweeparty:
Födelsedagsfirande med middag på Ashton Kutchers restaurang:
Kändistätt lekställe i Beverly hills med barnen:

2013-04-21 @ 13:09:00 Hollywood Kommentarer (1)
Hur gör man för att jobba som aupair i Hollywood?

Att åka som aupair är lätt - men att hamna i en bra familj är inte lätt och att hamna i LA är definitivt inte lätt. Tyvärr så är det så att det är väldigt mycket mera vanligt att ha en aupair på östsidan vid New York, men inte alls lika många familjer som vill ha en aupair på västsidan vid LA/San Fransisco. Men jag hade bestämt mig. Jag skulle till Los Angeles och där med basta.

Jag åkte med STS, något jag tyvärr inte rekommenderar. Ansökningarna var skitjobbiga, och jag vet inte hur många veckor jag la ner på dom. Det var verkligen ett heltidsjobb som jag försökte få ihop samtidigt som jag jobbade: heltid. De förväntade sig att man skulle vara duktig på engelska innan man ens bott i landet, de hade inga svenska översättningar och tyckte att man var dum i huvet om man ringde och bad om en förklaring på något man inte förstod. Sen hade jag dessutom väldigt höga krav på mig själv och ville att allt skulle vara perfekt, varenda ord skulle få familjerna att vilja välja mig. Känslan när alla papper var klara var obeskrivlig.

Likadant var det med den obligatoriska aupairvideon, där många bara sitter framför sin webcam och berättar lite om sig själva. Jag däremot la ner en veckas tid bara på videon, filmade i olika miljöer, när jag körde barn i bil, hoppade studsmatta, filmade på förskolan där jag jobbade, hemma osv med musik i bakgrunden.

Allt extra jobb gav i slutändan resultat – det hörde av sig över 25 familjer, jämfört med andra aupairer som brukar få runt 5 familjer som hör av sig. Så det var bara för mig att välja och vraka;)

STS har en otroligt dum regler – Man MÅSTE boka skypeintervju med ALLA familjer som hör av sig och man får ALDRIG tacka nej till en familj för att de bor på fel ställe. HUR JÄVLA DUM ÄR INTE DEN REGELN DÅ?! TRO FAN ATT DET FLESTA AUPAIRER INTE AVSLUTAR SITT ÅR ELLER VANTRIVS!! Visst var det lärorikt och rätt intressant att prata med alla dessa familjer, men en skypedejt innebar oftast att jag fick gå upp kl 4 på morgonen vid 25 tillfällen för att prata med familjer som jag redan innan intervjun visste att jag inte ville matcha med.

Efter varje skypeintervju ringde STS och frågade hur det gick. Min andra intervju var jag exempelvis tvungen att prata med ett lesbiskt par med tvillingar OCH trillingar som bodde 2 timmar utanför New York på landet. STS frågade om de var trevliga och jag svarade: “Ja”. Då sa STS direkt “Men va bra då tycker jag att ni ska matcha!”

Många gånger skulle jag vilja fråga STS: “Om jag var DIN DOTTER, hade du då sagt samma sak? Hade du uppmuntrat din dotter att ta första bästa familjen när hon ska vara borta ett år? Hade du inte frågat om magkänslan känns bra?"

Det hörde av 2-3 familjer från LA men då stämde tyvärr inte min magkänsla. ALLA 25 familjerna jag pratat med sa att de ville ha mig, men jag ville inte ha dom. Jag letade efter rätt magkänsla. Detta gillade inte STS eftersom hela aupairgrejen är att aupairen ses som en slav som ska vara tacksam att någon familj vill ha dom i sitt hem ett år. Jag tänkte tvärtom, att de ska vara tacksamma som får ha mig i deras hem ett år, och att deras barn får ha mig som nanny med så mycket erfarenhet av barn som jag faktiskt hade. Efter att ha sagt nej till ca 25 familjer hotade STS: “Om du inte matchar med en familj inom en vecka kommer vi ta bort din från programmet.”GÖR DET DÅ!" tänkte jag och började söka till nya organisationer. Men då hörde min familj av sig. Magkänslan var bra och det blev ett fantastiskt år och nu har jag min andra familj för resten av mitt liv.

Men folk som säger att “Din lyckost, du hade tur med både barnen och familjen!” kan tänka om. Jag hade inte tur, jag är bara jävligt målmedveten!

Att vara aupair är ingenting jag rekommenderar. Även fast jag hade en bra familj, så kom det väldigt många situationer när man känner sig väldigt låst och som 13 år igen. Du måste vara väldigt flexibel och ALLTID beredd att jobba över eller att ditt schema ändras samma dag. Du kan inte planera dina helgen för du måste kanske rycka in och jobba. Du bor med din chef så du kan aldirg vara 100% dig själv och alltid en förebild för barnen. Tack vare att jag hade valt ut min familj med omsorg så fick jag ett bra år. Jag kände direkt på skype att jag och mamman klickade. Det är det viktigaste. När jag ramlade in kl 8 på morgonen från känidsefterfest i Hollywood hills så skrattade dom bara åt mig och var nyfikna på vilka kändisar jag träffat på den här gången. Men de flesta andra aupairerna jag lärde känna hade det helt tvärtom om, med regler när de skulle vara hemma, inga vänner på besök, inga lediga helger eller kvällar, fick inte ta ledigt för resor, behandlade som slavar, fick inte äta tillsammans med familjen, bodde i garaget... listan kan göras lång.

Är du lika envis som jag så kan däremot ditt aupairår blir hur bra som helst. Men för folk som är nyfikna på LA och vill leva Hollywood-drömmen fullt ut rekommenderar jag att jobba ihop pengar och åka ner på turistvisum i 3 månader, för att sedan knyta kontakter och se vad du verkligen vill sysselsätta dig med där nere. Hittar du en grym familj - Go for it! Boende är det jättelätt att hitta. Jag brukar rekommendera att skriva ett inlägg i Facebookgruppen "Swedes in Los Angeles" en väldigt aktiv grupp där studenter söker nya roomisar flera gånger i månaden! 

Hoppas detta var till hjäp och fick dig att förstå aupairlivet! Hör av dig om du har några mer frågor :)

Några utav mina löjligt amerikanska, lyckliga ansökningsbilder:

2013-04-20 @ 19:56:00 Hollywood Kommentarer (0)
Min tandblekning - Bäst i test och billigast och fungerar verkligen!!

Mina knep för att se resultat av tandblekning HEMMA!
Jag får väldigt många frågor om hur jag blekt mina tänder. För 4 år sedan beställde jag hem Easewhites tandblekning, och det har jag fortsatt med. Man får en tub med gel som räcker till 30 behandlingar och 2 skenor som man kokar och formar efter sina egna tänder. 349 kr. Mina undertänder syns dock inte när jag pratar/ler så jag bleker bara överkäken.
 
Det står att man ska ha i det max 3 timmar tror jag men jag sover med det. Första månaden sov jag med det varannan natt. Efter det var dom verkligen SJUKT VITA! Det isar mycket i början, därför är det viktigt att använda flour med extra hög flourhalt.
 
Nu bleker jag bara tänderna några gånger om året inför speciella tillfällen, även fast det egentligen inte behövs. Men det är en härlig känsla när dom är alldeles nyblekta!
 
Efter att ha blekt tänderna så mycket var jag VÄLDIGT nervös inför att gå till tandläkaren, men min tandläkare sa:
"Jag ser att du blekt dina tänder. Jättefint! Och det har faktiskt inte slitit nånting på dina tänder! Jag måste fråga.. Vilken tandblekning använder du? Kan inte du ta fram deras hemsida på min dator så ska jag beställa det till mig själv, det är ju så dyrt att göra det hos oss.. Och det har inte slitit NÅNTING på dina tänder." 
 
HUUR BRA BETYG VAR INTE DET DÅ? När till och med min TANDLÄKARE vill använda det!
Fan, jag borde verkligen bli sponsrad av easewhite.. haha ger sån här bra reklam utan att vinna ett öre! 
 
Köp den HÄR:
http://www.easewhite.se/art/tandblekning-instant.php
1-2dagars leverans! 
 
Tänkte lägga upp en före och efter bild, men tar en bild imorgon i dagsljus :)
 
LYCKA TILL!

2013-04-19 @ 22:39:00 Skönhet Kommentarer (1)
Nyttiga och goda desserter eller FREDAGSMYS!

Har du svårt att komma på något nyttigt fredagsmys och tröttnat på gurkstavar med dipp? Jag har testat två jättegoda desserter från min nyinköpta kokbok "Muskelmat"(se det tidigare inlägget) som var sååå goda. 

Cheesecaken blev helt perfekt och smakade faktiskt som vanlig cheescake, SÅ GOD! Men mycket nyttigare :) Lätt att göra också. Så den rekommenderar jag starkt. 
 
Dark Ginon blev också jättegod men jag ändrade lite i receptet eftersom det inte är säsong för jordgubbar. Jag hade  bara i väldigt SÖTA, perfekt mogna frukter. När min mamma fyllde år bjöd vi på detta i sängen, det var perfekt! 
Dehär frukterna använde jag:
 • Mango
 • Banan
 • Kiwi
 • Nätmelon
 • Naturella Cashewnötter
 • 70% mörk choklad
 • En SÖT apelsin till keson
 
OBS! Se till att frukterna är perfekt mogna! Det gör väldigt mycket på smaken. 

2013-04-18 @ 16:52:00 Kost Kommentarer (1)
Kokbokstips "Muskelmat" - 300 sidor med hälsosamma recept

Måste bara tipsa om den här grymma kokboken jag beställt hem från Body. "Inga snabbfixar, extremdieter eller konstigheter. Bara en inspirerande kokbok fylld av lättlagade och näringsberikade recept - med RENA och HÄLSOSAMMA livsmedel där proteinet står i fokus. För dig som älskar att träna, inte minst på gym. Och för dig som önskar perfekta resultat av din träning, utan att lägga på dig onödigt fett. Men den är också för dig som vill ha god och näringsrikmat varje dag. Med den här kokboken kan du laga mat som gör dig SNYGG och MÄTT!"
I varje recept står det näringsinnehåll i gram per portion: Kcal, protein, kolhydrater och fett.  
 
Hon som skrivit den är personlig tränare och ger kostråd i träningstidningen Body! 
 
Ska ge er några recept jag testat från boken ikväll men nu måste jag åka till Dag 4 i PT-skolan! Ha en bra dag!

2013-04-18 @ 08:23:00 Kost Kommentarer (0)
Lever du, eller andas du bara?

Hej goingar! Vill börja med att säga: Vad roligt att så många redan har hittat till min blogg! TACK för alla fina kommentarer, det gör mig ännu mer peppad att inspirera er till att satsa på er dröm, dela hollywood & skönhetstips och motivera er till träning :)
 
Idag när vi gick igenom hela kroppens skelett och muskler på latin tänkte jag: "Klarar jag detta klarar jag fanemej allt!" Och jag KOMMER klara det, även fast det idag känns omöjligt. Funderar du på att utbilda dig, satsa på någon sport eller hobby? GÖR DET! För DIN EGEN skull. Självförtroendet blir så otroligt mycket starkare när man känner att man utvecklas. Om man bara lever ett liv så ska man leva det 100%. Min vän har en tatuering: Lever du, eller andas du bara?
Idag är det sån press på ungdomar att plugga flera år för att sedan "bli något" och därefter ha det yrket resten av livet för att sedan pensioneras och dö. Jag kommer säkert byta yrke, stad och land flera gånger i mitt liv. Jag är inte en rastlös person, jag älskar rutiner och trygghet. Men jag vill hela tiden känna att jag utvecklas och när jag kommer till punkten "jag kan det här nu" så vill jag vidare! Och träffa nya människor. Se nya platser. 
 
Det är så häftigt med den här utbildningen. 15 personer som alla har samma intresse, passion och BRINNER för samma sak. Alla förstår mig när jag tar fram min proteinshake, går upp tidigt för att träna, och tar fram mina mandlar kl 10. Vi är en så UNDERBAR grupp och jag känner redan, efter 3 dagar, att jag kommer sakna dom sen! Underbara människor. Många är dessutom så snygga och vältränade så man nästan mår dåligt, och det gör mig ännu mer motiverad till att nå mina mål. Man kan titta på massor med "motivationsbilder" på snygga kroppar på internet men inget gör mig så motiverad som att faktiskt se dom i VERKLIGHETEN, att dom finns på riktigt, helt oretucherade haha! Jag ska också få en sån kropp. En "fuck you-kropp" som jag brukar kalla det.
 
Nu ska jag komma på 150 fördelar med träning. Läxa tills imorgon. Wish me good luck!
 
Världens bästa video om hur man ska leva sitt liv, SE DEN! :
http://www.youtube.com/watch?v=sb-ACD-sUGU


Shopping på Hollywood blvd Walk of fame inför Playboy Mansion Halloweenparty:

 

2013-04-17 @ 19:46:00 Träning Kommentarer (0)
Andra PT-dagen - Härlig tortyr

Idag tränade vi för första gången. Det var ett pass som verkligen gjorde att man kände att man levde. Under passet kändes det som tortyr, men gud vad härligt efteråt! Det var mycket armhävningar, plankan och stillastående höga knähopp i ett fruktansvärt tempo. Tänk vad mycket man kan göra bara med sin kroppsvikt! Det droppade svett från näsan på oss redan efter 10 minuter, och då säger läraren "Det var uppvärmingen!" Då förstår ni hur intensivt det var.. Förutom detta stod Försäljning & Marknadsföring på schemat, väldigt intressant och lärorikt. Våran lärare är så otroligt inspirerande och favoritmeningen han sa idag var "The sky is the limit if you belive it." 
 
Idag fick vi 6 läxor tills imorgon, mitt sociala liv kommer dehär veckorna vara helt dött! Men på något sätt är det härligt att gå in för saker under en såhär intensiv period. Inlägget om turisttips i hollywood hann jag tyvärr inte med ikväll, men visar lite bilder från personalfesten som jag och en kollega ordnade i helgen. Det blev otroligt lyckat och jag ÄLSKAR min klänning som jag hade på mig. Beställde den från http://www.dressy.nu/  finns många fina klänningar där med väldigt BRA kvalité och snabb leverans :)
 

2013-04-17 @ 00:34:00 Träning Kommentarer (1)
Hårtips - Mina Hollywoodlockar

Jag får väldigt många frågor om hur jag fixar mitt hår. Eftersom jag tråkigt nog är väldigt dålig på att variera min frisyr (tycker det är onödigt att ändra på nåt jag gillar;) så skulle jag vilja påstå att jag är en expert på just det där med hollywood lockar, volym och hur man får lockarna att hålla en hel kväll.

Du behöver: En plattång, en supervarm locktång, en kam och ett grymt hårspray.
Jag använder mig av:

 • Plattången Gama Professional Ceramic
 • Locktången OBH Nordica Björn Axén 25 mm (högsta temperaturen)
 • Hårsprayet Proffs Super Strong & Romella InStyle Fix & Shine
 • Jag äter kosttillskottet Priorin för håret som fått mitt hår att växa 5(!!) cm på 2 månader!! Priorin finns att köpa på apoteket. Målet är att inte behöva extensions efter sommaren.

Jag låter alltid mitt hår självtorka eftersom det är mer skonsamt för håret. Jag gnuggar inte håret med handduken eftersom blöta hårstrån är väldigt ömtåliga.

 1. Jag börjar med att platta hela håret. Även fast mitt hår är spikrakt naturligt så blir alltid sidluggen och topparna snyggast om de är helt raka.
 2. Sedan tuperar jag håret. Jag börjar längst bak på huvet och sprayar varje slinga ordentligt både över och under med Proffs hårspray. Varje slinga är ungefär 10 bred. När HELA håret är tuperat ordentligt (detta är en rolig syn) så kan du försiktigt börja borsta ner det tills du inte ser några “tovor”: OBS! Använd en liten spegel för att titta i nacken!
 3. Sedan böjer jag ut det korta, uppklippta håret med plattången till “halva” lockar, och det längre lockar jag med locktång.
 4. Avslutar med att DRÄNKA hela håret med mitt favorithårspray Fix & Shine. Hade med mig 15 flaskor när jag flyttade till USA och de tog slut på 3 månader....

Vill ni att jag ska lägga upp steg för steg bilder får ni säga till! :)

LYCKA TILL!

Ikväll tänkte jag besvara en till utav de vanligaste frågorna jag får, nämligen: Turisttips i Hollywood! Och såklart en uppdatering om Dag 2 i PT utbildningen. Håll utkik ;)

Lite bilder på mitt hår:

Jag och fina Susanne på middag i Beverly Hills:


MIddag i Beverly HIlls:

Cocktailparty på Playboy Mansion:

Påväg till poolparty i Las Vegas:

På bröllop i Santa Monica:

En utekväll i Hollywood:

Jag och min kusin & andra halva:

2013-04-16 @ 06:26:23 Skönhet Kommentarer (1)
Utbildning till Personlig Tränare - Första dagen avklarad!

Hej! Idag började min PT-utbildning och än så länge är jag INTE besviken :) Idag pratade vi om det som jag brinner för mest här i livet nämligen att nå sina drömmar, våga satsa på sin dröm och hur man kan uppnå den bara genom att tänka positivt och tänka att det faktiskt är möjligt. 

Om man bor i LA ett tag så blir man väldigt inspirerad att inte tveka på att satsa på sin dröm. I Sverige träffar man kanske som bäst på delägaren i ICA Kvantum. I LA kan man stå och prata om meningen med livet med killen som startade Rockstar och äger hela skiten. Det är såna möten som gör att man tänker “Kan han, som faktiskt är en helt vanlig kille, så kan jag.”

Idag jämförde läraren Sverige med USA. I Sverige blir man lätt hjärntvättad med "du kan inte, försök inte ens, du klarar inte det, sluta drömma, tänk realistiskt" till skillnad från USA, "Möjligheternas land" där man från födseln lär sig att ha "Jag KAN!"-attityden. T.o.m. uteliggarna i USA säger "En dag ska jag lyckas!" Där har vi mycket att se upp till :) 

 
Din största styrka är att kunna hantera dina svagheter. Om du inte använder alla dina styrkor maximalt så är det din svaghet. Gör en lista på dina styrkor och svagheter. Ta tag i dina svagheter och vänd dom så dom blir dina styrkor. Använder du dina styrkor MAXIMALT? Vi är födda att bli framgångsrika med de saker vi är bra på. 
 
En tankeställare:
Om du idag fick reda på att du hade en månad kvar att leva, skulle du då leva/göra precis samma som du gör idag? De flesta svarar tyvärr nej. Varför inte? Döden ska inte vara orsaken till att göra saker du vill göra idag. 
 
Party hemma hos Maria Montazami:

2013-04-15 @ 20:05:00 Träning Kommentarer (2)
Bikinifitness är ingen manlig kropp

När folk hör ordet "fitnessmodell" tänker många "USCH, för mycket muskler! Manliga kroppar på tjejer!"
Så är det inte. Skillnaden mellan bodybuilding, bodyfitness och bikinifitness är JÄTTESTOR.
 
De som tävlar i Bodybuilding & Bodyfitness har väldigt stora muskler och ser enligt många rätt manliga ut till skillnad från de som tävlar i Bikinifitness som också har mycket muskler men på rätt ställenSmal midja, tränad rumpa och lagom stora axlar. Innan tävling går de på en stenhård diet för att bli av med allt underhudsfett så att varenda muskel ska synas, därför ser de ibland extrema ut på scen. Men en bikinifitness kropp innan diet med lite underhudsfett är enligt mig den perfekta kroppen. :)

Ser ni skillnaden? 
Bodyfitness/bodybuilding:

Bikinifitness:

Snygga Jenna Renee bikinifitness:

2013-04-14 @ 12:26:00 Träning Kommentarer (0)