Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90BRÖST & FEMINISM.

BRÖST & FEMINISM. Två ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Tänkte berätta för er om min älskade vän och gamla kollega Lina. Vi kallar oss "BIMBON & SKOGSMULLEN." 

Lina är bisexuell. Jag gillar killar. Lina har 3cm svart hårväxt på benen och i armhålorna. Jag skulle gärna lasra bort allt hår på hela min kropp. Lina vill bli kallad hen, jag vill bli kallad för prinsessan. Lina använder inte BH, det gör jag ganska duktigt. Lina har ko-ring i näsan, jag har navelpiercing. Jag tränar för att få putig rumpa, Lina vill ha plattare. Jag älskar rosa, Lina grönt, orange och brunt. 

En gång råkade jag skoja och säga att Linas kille var omanlig. "OMANLIG? VEM SÄGER ATT MÄN MÅSTE VARA MANLIGA??" Oops!🙊 Jag älskar att RETA Lina."Åh, vad jag älskar dig min rosa lilla prinsessa" brukar jag säga. Vi har sagt att vi en dag ska klä ut oss till varandra. Vi båda har självdistans och är väl medvetna om att vi kan ses som extrema på våra olika sätt. Men sålänge man ser sig själv från fågelperspektiv kan man alltid bjuda på och skratta åt sig själv.

JAG ÄLSKAR VERKLIGEN ATT VARA MED LINA, vi har så himla kul och tycker så lika om mycket! Ja, om allt det VIKTIGA och MENINGSFULLA i livet! Om MENINGEN med livet, vad som är lycka och vad är egentligen feminism? Feminism för oss är att vara SJÄLVSTÄNDIGA som kvinnor. Det är både jag och Lina. Får vi mindre lön än vår manliga kollega sparkar vi in dörren hos chefen och kräver samma lön. Hade alla kvinnor gjort det, så hade det problemet inte funnits. 

När jag och Lina vistas tillsammans i offentliga miljöer, tittar folk alltid undrande på oss. Även fast vi alltid skrattar högt, har så sjukt kul och har konversationer som aldrig dör ut så skulle ingen gissa att vi två verkligen funnit varann och är rörande överens om meningen med livet. Detta är ett bevis på att det yttre inte säger någonting alls om en persons inre! Det ENDA som utseendet säger om en person är vad den personen tycker är SNYGGT. Att döma någon efter personens yttre är som att tro sig veta hur en maträtt smakar genom att titta på den. 

Ibland lockar det att färga håret brunt och framhäva tuttarna lite mindre. Men direkt tänker jag: NEJ! Det är ju såhär JAG vill se ut, detta tycker JAG är snyggt. Smaken är som baken. Det är väl det som är feminism? Att man ska få se ut PRECIS hur man vill som kvinna och ändå bli tagen på allvar? Vad tycker ni? 

Jag älskar kvinnlighet. Jag älskar att forma min kropp genom träning och jag älskar att sminka mig, det är som att måla en tavla, som jag också älskar att göra. Jag ser ansiktet som ett konstverk där jag får utlopp för min kreativitet. Jag har inga problem att visa mig utan smink, jag tycker jag är fin naturlig, men jag sminkar mig för MIN skull, för jag tycker det är KUL. Jag är 24 år, att se bra ut för att få bekräftelse från killar gjorde jag när jag var 14 år. Nu gör jag det för MIN skull. 

Jag vet hur mitt yttre uppfattas och vilka fördomar det skapar, men jag skiter verkligen fullständigt i det. JAG vet ju vem jag är och jag älskar att krossa fördomar som folk har om mig. Efter några minuters konversation brukar folks fördomarna om mig vara borta. Det är bland det bästa jag vet, att krossa de fördomarna. Om jag skulle ändra mitt utseende för att bli tagen på allvar så ger jag upp MIN kamp om feminism. 

Visst, vi formas och påverkas av omvärlden och kvinnoideal sen födseln men tror ni inte att det även är något vi föds med? Mamma försökte verkligen få mig att vilja ha blå kläder och leka med bilar. Men hon gav upp, det gick inte att hindra mig från att klä ut mig till prinsessa. Min bror däremot, reagerade på motorljud redan i barnvagnen. Att ens flicka INTE ska få klä sig i rosa är ju precis lika fel som att hon inte får klä sig i blått?! Håller ni med mig?

Till sist... DET FINNS SÅ MYCKET HÄR I VÄRLDEN ATT VARA UPPRÖRD ÖVER. Kvinnlighet är inget jag väljer att vara upprörd över sålänge man mår bra och gör det för sin egen skull!

PS. Jag vill tagga Lina, men hon har tagit bort sin Facebook. Jag som alltid sagt "att inte ha Facebook är som att inte finnas". Saknar verkligen dig min rosa lilla prinsessa!
 

2014-09-30 @ 08:03:00 dagbok Kommentarer (0)
SÅ STOLT ÖVER MIN KLIENT MATILDA!!!

SÅ STOLT ÖVER MIN KLIENT MATILDA!!! Hennes resultat är verkligen HELT FANTASTISKA! Tack vare hennes positiva inställning och HÅRDA SLIT har hon levererat GRYMMA resultat VARJE VECKA! Till nyår ska hon ha fått sin drömkropp och det är jag BOMBSÄKER på att hon kommer lyckas med!!

Vill du också ha hjälp? För kost och träningsupplägg mejla mig så juliafranzen1990@hotmail.com
 

2014-09-30 @ 08:00:00 Träning Kommentarer (0)
Beauty and the Beast

My workoutbuddy at Gold's 

Beauty and the Beast. I'm the Beast

ok...he's killing me..

 

2014-09-29 @ 10:36:00 Träning Kommentarer (0)
She decided to start living the life she imagined💕

 
 

2014-09-28 @ 08:07:00 Hollywood Kommentarer (0)
FÖLJ MIN YOUTUBEKANAL

Filmade lite från Muscle Beach Venice! Min sammanfattning av bästa rutinen på dagen!:D Låter extremt hög på livet ibland men ni fattar varför när ni sett denna videon!;) Får ofta frågan "VARFÖR JUST LA?" Här har ni ett av svaren!:) Min morgonrutin: Inlines, jogga eller cykla längst stranden i sport-bh för att sedan träna vid vågorna eller på utegymmet. Köpa en färsk mango & banan smoothie och lägga mig på gräset eller på stranden och njuta:) Glöm inte att det bästa här i livet är gratis - LEV NU! 

Wow, over 300 views in 1/2 day, THANK YOU! Check out my video from Muscle Beach Venice! Link here: http://youtu.be/RlJNXbkgGQ0
Make sure to follow my youtubechannel for my upcoming Hollywood and workoutvideos
 

2014-09-27 @ 10:40:00 Hollywood Kommentarer (0)
The Blonde Destroyer <3

Fick många komplimanger för min outfit på Gold's idag! In love! Skaffa den på www.theblondedestroyer.se 
Byxorna gör alla rumpor snygga och linnet har inbyggd BH!
 

2014-09-27 @ 10:38:00 Träning Kommentarer (0)
Runyon Canyon hike!

Runyon Canyon hike! Mamma skrattade när jag sa att jag skulle "hika" men det är faktiskt bland det LA-igaste man kan göra! Massa vältränade tjejer och killar i bar överkropp springer upp i hillsen i en stekande hetta med Hollywoodskylten som mål och hela LA bakom sig!
 
 Awesome workout at Runyon Canyon today with my Eva Mendes-copy Isis Dalton🇺🇸
PS. Check out my latest video from Muscle Beach Venice!
 

2014-09-26 @ 10:44:00 Hollywood Kommentarer (0)
Mina nya favoritbyxor!

Mina nya favoritbyxor! In å shoppa på www.theblondedestroyer.se 
Såå sköna och ÄLSKAR JU NAMNET!!
 

2014-09-24 @ 10:48:00 Träning Kommentarer (0)
10 KG TYNGRE, SNYGGARE KROPP!

När jag började min diet innan tävlingen trodde jag min målvikt var 56. När jag stod på scenen vägde jag 66. 10kg mer än jag tänkt mig! Ett väldigt bra bevis på att muskler väger mycket mer än fett. Hade jag gått efter vågen under min diet hade jag blivit omotiverad och deprimerad. Jag vill bara en gång för alla be alla som tränar någon form av träning som anstränger era muskler: SLÄNG UT DEN DÄR JÄVLA VÅGEN! Gå efter måttbandet och bilderna isället!
 

2014-09-24 @ 08:09:00 Träning Kommentarer (0)
Life is better in bikini!💕

Life is better in bikini!💕
Instagram: @juliafranzen90
 

2014-09-22 @ 08:11:00 Träning Kommentarer (0)
FULLBOKAD

MEN! Ett BILLIGARE & snabbare alternativ finns - du kan fortfarande få ett skräddarsytt kost och träningsupplägg! Börja följa schemat på egen hand idag och känn efter om du behöver min hjälp eller om du klarar dig själv! Du är alltid välkommen att kontakta mig för tips & råd eller frågor trots att du inte köpt onlinecoaching, för jag VILL VERKLIGEN att du ska lyckas!! Jag är sååååå redo att hjälpa dig! Mejla mig på juliafranzen1990@hotmail.com
 

2014-09-21 @ 10:50:00 Träning Kommentarer (0)
#selfiesunday💕

 

2014-09-21 @ 08:13:00 Träning Kommentarer (0)
Collect moments, not things!

En av alla saker jag uppskattar och tackar livet för varje dag är att jag kan träna på stranden och på Venice beach utegym varje morgon. Att ta på sig en sport-bh, shorts, musik, solglasögon, solkräm, köra ett pass och sen doppa sig, VARJE DAG! Det bästa här i livet är verkligen gratis! Jag är en list-nörd och min viktigaste lista heter "Saker jag uppskattar just NU" Rekommenderar ALLA att skriva en sån lista! Nu ska jag ringa min mamma, det är jag också EXTREMT tacksam över att jag kan göra varje dag!
 

2014-09-19 @ 08:15:00 Hollywood Kommentarer (0)
PLAYBOY MANISON PÅ HALLOWEEN

Thank you mr Hefner! Hade så sjukt kul sist, det är verkligen häftigt när de gör om hela mansionet till ett spökhus! Med mina 11 kostymer är jag väldigt redo inför halloweenveckan här i Hollywood! Min absoluta favorithögtid, LÄNGTAR! I had a blast last time and this year me and my 11 costumes are more than ready for the halloweenweek here in Hollywood!! Can't wait!
 

2014-09-17 @ 10:52:00 Träning Kommentarer (0)
On my way to "the Mecca of bodybuilding"

Goldś Gym Venice Beach :)
 

2014-09-17 @ 08:17:00 Träning Kommentarer (0)
VILL DU HA DRÖMKROPPEN?

Vill du ha din drömkropp till nyårsklänningen eller Thailandsresan?? KAN JAG SÅ KAN DU!! Det går, med rätt STÖD och PEPPNING! Jag vill att du ska lyckas lika mycket som du vill - och jag kommer inte ge mig förrän DU är i mål! NU KÖR VI!!Gör samma resa som jag gjorde! Kickstarta hösten med ett skräddarsytt kost och träningsupplägg med uppföljning varje söndag! Mejla mig på juliafranzen1990@hotmail.com för mer info
 

2014-09-16 @ 08:19:00 Träning Kommentarer (0)
Those lazy beach days

Yesterday Venice Beach, today Santa Monica
 
 

2014-09-12 @ 08:22:00 Hollywood Kommentarer (1)
A smile is the most beautiful curve on a woman's body!

A smile is the most beautiful curve on a woman's body! Om jag är deppig brukar jag PRESSA fram ett leende framför spegeln😬 Står där tills jag börjar le på riktigtFunkar varje gång! Mina problem löser sig inte, men när man börjar hitta humor i tuffa situationer och börjar se händelser som "dolda kameran" så blir livet väldigt mycket enklare, roligare och lyckligare! Ta inte livet för seriöst, se det som ett långt skämt!
 

2014-09-10 @ 08:24:00 Hollywood Kommentarer (0)
Mansionparty in Beverly hills last night!

 
 

2014-09-07 @ 08:28:00 Hollywood Kommentarer (0)
FICK ÄNTLIGEN TRÄFFA MINA ÄLSKLINGAR!<3

Helt underbara lyckotårar kom idag när dehär två kom springandes mot mig med öppna armar och jag äntligen fick krama och pussa på mina älsklingar efter 1,5år! I ett år var jag deras aupair, men vi var också som vår egna lilla familj Världens goaste tvillingar som jag alltid kommer älska från botten av mitt hjärta! De ger mig så mycket kärlek och energi, vi hade så himla roligt tillsammans! Det bästa är att de minns ALLT! De var 3-4 år då, nu är de 6 år men vi kunde prata "gamla minnen" och dra våra internskämt som bara vi 3 fattar haha! Åh, älskade ungar!(gammal bild, tog inga bilder idag)
 

2014-09-05 @ 10:54:00 Träning Kommentarer (0)
MATLÅDS-TIPS!

28 portioner kyckling, sötpotatis & broccoli☑️Jag går all in med det mesta - även mina food preps Planering är A&O för att hålla sin diet Frys in i påsar för att spara plats i frysen!
 

2014-09-03 @ 10:56:00 Träning Kommentarer (0)
Till min vänner i Sverige

Tjejer nu har jag hittat jobb till er i Hollywood! På klubben i fredags stod det ca 20 tjejer med lampskärmar på huvudet utspridda längst väggarna och på baren! Ni behöver inte kunna dansa - perfekt för er ju! Däremot måste ni hålla käften och där blir det värre, speciellt när alla kommer fram och retas och frågar hur man tänder lampan och du inte ens får säga att du inte går att tända!! Lagom utmanande jobb för er mina LJUSHÖVVEN HEHEHE‪#‎ONLYINHOLLYWOOD‬ 
"Hej, jag jobbar som en trasig lampa utan funktion - jag lyser inte ens." HOPPAS FAN DOM FÅR BRA BETALT IAF!!!!
(JAAAA detta är hemskt men man måste kunna skratta åt hur sjuk världen är ibland)
 
 

2014-09-01 @ 10:59:00 Hollywood Kommentarer (0)