Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90



I miss LA

Yes, I miss LA. I'm sure I don't belong here. I'll be backkkk

2012-11-25 @ 14:22:00 Hollywood Kommentarer (0)




Rosa gym i Hollywood

Om du är i Hollywood och är lika ROSA som jag, måste ni besöka gymmet Pink Iron: www.pinkiron.com

2012-11-19 @ 18:08:00 Hollywood Kommentarer (0)




Back in Sweden

Back in Sweden.. Kan inte riktigt sätta ord på mina känslor, väldigt MYCKET känslor. Både bra och dåliga.. LA är mitt "hemma", har hittat min plats på jorden. Jag behöver solljus, glada öppna människor med massa positiv energi. Staden där inga drömmar är för höga och där alla vill hjälpa en för att lyckas. Samtidigt lever alla i NUET och lever varje dag som om det vore den sista. Men LA finns alltid kvar, nu vill jag ut på nya äventyr:) Men först; njuta av att mysa med min FAMILJ ett tag och äta SVENSK MAT! ♥

Ut i GBG imorgon! Kommer knappt ihåg hur det är haha.. LÄNGTAR! Ska äntligen få pussa, krama och SKRATTA med mina blonda favoritflickor Belinda & Johanna. 

Jag och mamma upptäckte precis att vi suttit uppe till 5 och pratat om allt mellan himmel och jord ♥ Våra mysiga tekvällar/mornar är verkligen det bästa jag vet. Jag älskar dig ♥

Jag och mamma förra sommaren:

 

2012-11-17 @ 18:03:00 Hollywood Kommentarer (0)




Avskedsfesten i bilder

Igår var det avskedsfest för mig med middag i Beverly Hills och sedan hade klubben gett mig ett eget bord på den mest kändistäta klubben just nu: Bootsy Bellows. En helt fantastisk kväll med såå mycket kärlek. Kommer sakna alla men känns lättare när jag är säker på att vi ses snart igen. <3


 

2012-11-15 @ 09:16:00 Hollywood Kommentarer (0)




Papparazzi video på oss!

HAHA hittade precis PAPPARAZZI video från när vi åker till klubben och en av oss sitter i barnstol "swedish bikini team models" HAHAHAHAHA jag döööör vad kul!! 

Swedish Bikini Team Rolls in on Baby seats..

www.youtube.com

2012-11-14 @ 18:05:00 Hollywood Kommentarer (1)




Våra olika boenden sista månaden

Under min sista månad har jag och Camilla bott på 3 olika stället. 2 veckor hos Ela, en vecka hon Linn F och 2 veckor hos Linn M. Alla pluggar och de bor ca 4 pers i varje lägenhet. Vi kan kortfattat säga att vi nog inte är så lätta att bo med. Vi breder ut oss i hela lägenheten när vi letar kläder, river upp hela resväskan och slänger plaggen över huvudet. När vi fixar oss märks det i hela lägenheten och vi har inget behov av ordning. Vi kommer hem tidigt på morgonen från efterfester och vi är sämst på att vara tysta, dygnet runt. Trots detta har vi fått såååå mycket kärlek av våra roomiesar. De säger att vi är den kvinnliga versionen av Filip och Fredrik, de behöver ingen TV längre. Att titta och lyssna på oss är som att trycka på PLAY. Tack för att ni stått ut med oss <3
Sååå likt mig & Camilla:

Inflyttning till sista boendet och vi var såå trötta. Påsen gick sönder precis när vi skulle kliva ut ur hissen. Frågan är om jag någonsin skrattat såhär mycket! Slutar med att vi ger upp, sätter oss på golvet och SKRATTAR och hissen åker ner igen. Hade nog dött om dörrarna öppnades och någon gick in i hissen då! hahaha

Tjejerna ordnade en avskedsmiddag med tacos för oss när vi skulle åka hem:)


Ska köpa grädde till kladdkakan, haha bara att välja! Blev polkagrädde, sjukt gott till kladdkaka!

Uppe på taket brukar jag och Camilla sitta och dricka morgonkaffe och filosofera:


Såhär glamouröst sover vi.. Bästa känslan att vakna upp, titta på varandra och bara börja skratta hysteriskt.. Och efter ett tag säga "CAMILLA, VAD FAN HÄNDE IGÅR??" hahahaha

2012-11-14 @ 17:14:00 Hollywood Kommentarer (0)




Avskedsfest för mig!

Ikväll är det avskedsfest för mig med middag i Beverly Hills och sedan har klubben gett mig ett eget bord på mest kändistäta klubben Bootsy Bellows. 

Är just nu helt överlycklig för jag har fått en present, en klänning som jag tittat på hela året från en mycket exklusiv kändistät butik som ligger på Melrose. Klänningen är i märket Jovani och glittrar som ett fyrverkeri i verkligheten, man STRÅLAR verkligen! den är HELT UNDERBAR!!!! En RIKTIG DRÖMKLÄNNING!! Paris Hilton har en likadan! Är så glad så jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Och den ska lilla jag ha på mig på min egen avskedsfest ikväll!! Vilket liv jag lever!! Måste nypa mig i armen!!

skeds

2012-11-13 @ 17:47:00 Hollywood Kommentarer (0)




Dans med ROBERT PATTENSON

ROBERT PATTENSON dansade bredvid mig igår!!!!!! Och resten av TWILIGHT gänget på deras superprivata pemiärefterfest!! ENDAST vi och dom, fråga oss inte hur vi lyckades komma upp till övervåningen hahaha hundvalpsblicken!! Ägaren drog upp mig och Camilla till DJn och vi fick bestämma låtar stora delen av kvällen! Blev mycket Spice Girls ;) Ååååh vad roligt vi hade det. Därefter efterfest med ett skelett;)



En minst sagt konstig efterfest hahaha!

2012-11-13 @ 17:41:00 Hollywood Kommentarer (0)




TV show på Walk of Fame

Blev stoppade på Walk of Fame för att vara med i en TV SHOW.. Haha händer bara oss ♥

Moving back to Sweden on Wednesday :(((( Can't believe it has already been a year..

2012-11-12 @ 17:41:00 Hollywood Kommentarer (0)




Beverly Hills skylten & Walk of fame

Idag åt jag och Camilla lunch i Beverly Hills och sedan en sväng förbi Hollywood blvd för Starbuckskaffe. 













2012-11-12 @ 09:03:00 Hollywood Kommentarer (0)




Prison Break Fernando & Sängvägen

Igår sov jag, Camilla och Sofia över hos en viss PRISON BREAK deltagare efter att ha hoppat och dansat sönder hans gästsäng, badat jacucci och ätit upp hans torkade bananer(det var det onyttigaste han hade i skafferiet). Camilla och jag låg sked hela natten. Vi har det så obeskrivligt roligt ♥ High on life.

Vill klargöra det här med SÄNGVÄGEN. Många tror att allt går sängvägen i den här staden, att man inte kan få vara med om dessa sjukt lyxiga upplevelser och resor om man inte ger något tillbaka. Vill klargöra att det inte är så. Här i LA vill folk vara generösa och bjuda en på saker för att man är ROLIG ATT UMGÅS MED:)

Lycka! Chillar dagen efter hemma hos Prison Break Fernando:






HAHA gud vad vi skratta i detta gästrummet.. Våra dansvideosar är FÖRBJUDNA för allmänheten!

När vi äntligen kom hem till lägenheten ligger Chuck Bass bästa kompis och chillar i vår soffa med en zebrafilt! Där kommer vi inramlandes i klackar och jacuzzibadat hår kl 16 på eftermiddagen och så ligger HAN där?! Men han var hur trevlig som helst så vi slog oss ner i soffan brevid honom, bytte inte om förrän de va dags att gå ut igen haha! Här ligger vi:

2012-11-11 @ 17:36:00 Hollywood Kommentarer (0)




Paris & Zac igen! Sunset Plaza

Igår kväll var det Paris brorsas bday party! Efterfest med fam. Hilton och Zac Eftron.. Vi vet, "kom med nåt nytt" haha;)

Kvällen började med middag på Sunset Plaza. Såååå mysigt!






Paris brorsas tårta levereras:

2012-11-09 @ 17:36:00 Hollywood Kommentarer (0)




Knarkstaden

KNARKstaden LA..En vän i Sverige sa till mig en gång under detta året när jag sa vilken härlig känsla det är att verkligen vara lycklig:
"Okej okej, men Julia.. Hur mår du, EGENTLIGEN? Alltså på riktigt Julia, hur mår du? Innerst inne.. Jag är rädd att du har börjat knarka."
Svarade: "När man till och med tackar nej till en lina från Paris Hiltons arm inne på en toalett i St Tropez, så tackar man verkligen nej i ALLA situationer. Blir erbjuden knark lika ofta som jag får fb-inbjudningar till Berså, men har aldrig testat och kommer aldrig göra. Vi är bara höga på livet."
Här var vi höga på koffein efter flera timmar på Starbucks:



Innan Starbucks mös vi i Hollywood hela dagen:

2012-11-07 @ 17:33:00 Hollywood Kommentarer (0)




David Beckhams lag!

Igår var jag och Camilla på världens bästa efterfest med hela DAVID BECKHAMS fotbollslag!!! Ensamma tjejer! De spelade ABBA hela kvällen bara för oss, vi dansade oss svettiga!! STOLTA SVENSKSAR!

 

 

2012-11-07 @ 17:31:00 Hollywood Kommentarer (0)




Chuck Bass Paparazzivideo

PAPARAZZI VIDEO när mina tjejer åker på efterfest med CHUCK BASS från Gossip Girl.. Ska ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer stanna hemma en kväll!! Inte alls bitter! Men de e mina tjejer det ;) ♥

Ed Westwick & Hotties depart Bootsy Bellows in West Hollywood

www.youtube.com

Bilder från gårdagen:

2012-11-06 @ 17:27:00 Hollywood Kommentarer (0)




PRIVATJET TILL SAN DIEGO

Här äter vi frukost lördag morgon, VI SKA TILL SAN DIEGO PÅ FREDAG! Åker privatjet dit och limo hem. LÄNGTAR!

Bilder från gårdagen:



2012-11-04 @ 17:28:00 Hollywood Kommentarer (0)




MIN ROSA FRAMTID!

 Jag har hittat drömlyan!

LA är bästa staden för att cruisa runt i en rosa Ferrari; alltid soligt, palmer längst varje gata och precis lagom med trafik så inte frisyren blåser sönder.

Sippa rosa drinkar i rosa bikinis här kanske?

2012-11-03 @ 17:22:00 Hollywood Kommentarer (0)




Svensk mat & Cheesecake

Meddelande till min syster idag:
"LINNEA! Min fina världsbästa syster ♥ jag är hemma om TVÅ VECKOR!! Kan du fatta det?? De senaste dagarna har jag varit besatt av tanken på svensk mat.. Bröd!! Gottgräddat med ost.. Salami!! Riktig godmorgon juice! Äggmacka med kaviar! LÖSGODIS! Rollo!! Marabou! Daim! Kritor! Kött potatis och sååååååås!! Prinsesstårta! Pepparkakor! Flygande Jacob! Kanelbullar! carina kakor! kladdkaka! kebabrulle.. KEBABPIZZA MED VITLÖKSÅS!!!!!!! Hahaha.. Jag dreglar typ nu. Fyfabbe vad gott!! När jag kommer hem vill jag komma och mysa i er lägenhet och titta på disneyfilmer och äta tills vi mår illa som bara vi kan.. Dela kladdkakan i 2 delar liksom.. ÄLSKAR DIG ! ♥"

Idag var vi på älskade Cheesecake Factory igen:

Om ni besöker CF måste ni beställa Chicken Madeira! Såå god! Beställer den varje gång.. CF är även bästa restaurangen om ni ska fira någons födelsedag. De sjunger alltid för födelsedagsbarnet, sätter stora tomtebloss i desserten och skriver Happy birthday på tallriken. Väldigt festligt :)

2012-11-02 @ 17:25:00 Hollywood Kommentarer (0)




Polis-Jullan

Igår kväll var det jag som höll ordning i Hollywood! Linn, jag och Camilla åkte först till den traditionella halloween-gayparaden i west hollywood, sedan AV & Beachers Madhouse. Är ni i Hollywood över Halloween måste ni delta i paraden!! 
 
Jag och Camilla bockar av listan av saker man måste göra innan man dör.. Hahaha de går bra nu faktiskt. Jag älskar livet!
 






Vi var dom enda som fick komma upp bakom DJ:n!

2012-11-01 @ 17:19:00 Hollywood Kommentarer (0)