Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90Hemma hos MICHAEL JACKSON!

På efterfest i huset där MICHAEL JACKSON DOG!! Japp, där hamnade jag och Linn igår haha! Sjukaste huset, granne med Playboy Mansion i Beverly Hills! Medan alla andra blandade drinkar på terassen ägnade vi oss åt att åka hiss bland våningarna och utforskade alla rum med skräckblandad förtjusning! Bild på mig i sängen han dog i Va ju tvungen att provligga, ni hade också gjort det!

 

2014-08-31 @ 08:31:00 Hollywood Kommentarer (0)
Nykterist!

Igår var första kvällen ute i Hollywood sen jag kom hit och första kvällen som nykterist! Okej en drink men de räknas knappt Man KAN kombinera fitness och fest!! Bara roligare att uppleva alla sjuka saker som händer här när man är 100% med i huvudet! Hur och VART kvällen slutade berättar jag i nästa inlägg;)

2014-08-31 @ 08:07:00 Träning Kommentarer (0)
Powerwalk längst Venice Beach!

Min dagliga morgoncardio - Powerwalk längst Venice Beach!
 

2014-08-30 @ 09:10:00 Hollywood Kommentarer (0)
Gold´s Medlem!

Då var man medlem på Gold's Gym - Venice Beach! För er som inte är så insatta - världens mest kända gym där Arnold Schwarzenegger blev biff, kallas även "the Mecca of bodybuilding". Jag hade mina förväntningar men det är verkligen såå mycket coolare än jag föreställt mig! Ska lägga upp mer bilder, går inte att beskriva med ord! Nu vet jag iaf vart jag kommer bo min tid i LA!
 

2014-08-27 @ 09:12:00 Träning Kommentarer (0)
TVHOST-JULLAN!

"JULIA FRANZÉN - HOST"Aaaah detta är så kuuul!!Känner mig verkligen på rätt plats!! Har i 24 år blivit nertystad och ÄNTLIGEN är det positivt att prata högt! Har funnit min plats på jorden där min höga stämma och mitt energifyllda beteende kommit till sin rätt! Inte för att jag direkt försökt passa in tidigare haha men skönt att inte bli nertystad och att umgås med 20 likadana där man inte kan vara "för mycket"Jag önskar att alla människor till slut får leva ut sin fulla personlighet - det är en underbar känsla! Låt ingenting hindra dig från att vara 100% DU!
 

2014-08-26 @ 09:14:00 Hollywood Kommentarer (0)
Ett livstecken!

Ett livstecken! Min dåligt uppdatering beror på att jag helt enkelt inte varit utanför dörren sen jag landade i LA - har haft sjukt mycket jobb att komma ikapp med och jag har i princip inte varit utanför mitt kontor! Men eftersom jag älskar mitt jobb och mina 40 GRYMMA klienter så klagar jag inte en sekund! Att man kan ha sin passion som jobb är fantastiskt! Nu har jag iaf kommit ikapp och ska börja njuta på riktigt av den här staden!
 

2014-08-25 @ 11:05:00 Hollywood Kommentarer (0)
Can't believe I'm back!

 Enjoying every momentSushi and rosé!
 

2014-08-21 @ 11:10:00 Hollywood Kommentarer (0)
Programledare för första gången!

Redo att agera programledare för första gången - inspelningsdags!
Vilken D.R.Ö.M-HELG!! Den här utbildningen är verkligen JAG. Att jag kan ha detta som jobb är ju helt sjukt, skulle kunna göra det gratis! Världens bästa lärare som lärt upp massa kändisar att agera tv-hosts bl.a. Brad Pitt, the Kardashians och Kelly Osbourne... Och nu var det min tur! Underbaraste gruppen är vi, vi har SÅ KUL! Ni kan ju tänka er hur utåtriktade och positiva alla är som vill jobba framför kameran! Underbart med nya amerikanska tjejkompisar med precis samma dröm. Vi kommer ha så kul dehär 3 månaderna! Ett urval av alla personligheter i min klass: en kille som får BETALT av youtube för att kolla på porr, en annan kille som medverkat i the Bachelorette, en Victoria Secret modell, en hora som precis kommit ut från finkan, en 16-årig highschooltjej, en polis, en datanörd (med byxorna upp till armhålorna) som vill leda gameshow och så jag, de kallar mig "SWEDEN". Jag har verkligen hamnat i paradiset, det BÄSTA JAG VET är ju verkligen orginella människor. "Hej jag heter Lucy, kom precis ur finkan. - Wow, Hej Lucy!" Hahaha
 
 

2014-08-19 @ 09:17:00 Hollywood Kommentarer (0)
Programledar-skola Dag1

First day of school!!Har aldrig sett fram emot skolan såhär mycket!! Ska skriva så pennan glöder

2014-08-16 @ 11:14:00 Hollywood Kommentarer (0)
Programledar-skola Dag1

First day of school!!Har aldrig sett fram emot skolan såhär mycket!! Ska skriva så pennan glöder

2014-08-16 @ 11:13:00 Träning Kommentarer (0)
På flygplatstoan

Just nu har jag på mig 17 ÖVERDELAR OCH 9 BYXOR! Förutom en extra väska så slapp jag iaf övervikten på den andra!! Ser ut som Michelingubben, börjar bli svimfärdig och känner mig blå i ansiktet! Men så fort jag gått igenom tullen åker allt av! Det värsta som kan hända: Metalldetalj på trosorna ger utslag i säkerhetskontrollen! 
 

2014-08-14 @ 09:20:00 Hollywood Kommentarer (0)
JAG SKA TILL LAAAAAAAA IMORGON!!

Första utsorteringen av kläder gjord.... Fortfarande EXTREMT överfull väska. Kill me Blir en lång natt... Men vad är det att klaga på egentligen?! JAG SKA TILL LAAAAAAAA IMORGON!!!!
 

2014-08-13 @ 11:17:00 Hollywood Kommentarer (0)
Fitnessgalan-minnen

Jag, Richard Nilsson och Marc Sheldon på fitnessgalan :)
 

2014-08-10 @ 09:23:00 Träning Kommentarer (0)
På en stubbe i skogen med mamma.

 Här sitter "Fitness-Jullan" och planerar inför livet i LA och Hollywood.. Kontraster i livet är härligt ;)
 
 
 

2014-08-09 @ 09:28:00 Träning Kommentarer (0)
1100 DELNINGAR! :O

 

2014-08-09 @ 09:24:00 Träning Kommentarer (0)
Skräddarsytt kost och träningsupplägg!

Vill du ha ett skräddarsytt kost och träningsupplägg med en månads uppföljning och onlinecoachning på mejl och telefon? Vänner får kompisprisMejla mig på juliafranzen1990@hotmail.com
 
 

2014-08-08 @ 09:31:00 Träning Kommentarer (0)
Bästa rumpövningarna!

Effektivaste övningarna för rumpan! 

På 7 månader lyckades jag förändra min bakdel totalt. Så tränar jag min rumpa:

Mina bästa tips för en tight rumpa

• PRIORITERA RUMPAN! 
Går du efter ett träningsschema där du går igenom hela kroppen på en vecka? Försök få in 2 rumppass i veckan. 

• KONTAKT! 
Detta är SÅ viktigt. När du gör en rumpövning, fokusera på att det ska kännas i rumpan. Kontakten känner du bättre om du gör tempot "4/1". Tex om du gör knäböj, gör 4 sek ner och 1 sek upp. Långsamt ner och explosivt upp. Då kommer du garanterat få bättre kontakt. 

• KONDITIONSTRÄNING MED FOKUS RUMPA! 
Jag tränar alltid min konditionsträning på någon maskin som tar bra på rumpan samtidigt. Tex spinningcykel ståendes, trappmaskin eller crosstrainer där jag trampar ner med HÄLEN så det tar bra i rumpan. 

Här är mina favoritrumpövningar:
1.Knäböj(Squats) i olika former: 
- Vanliga squats:

- Täta squats:
- Sumo squats:

- Globet squats:

- Omvända squats i hacksquatmaskin:
2. Hip thrust:
3. Utfal:
Om du har problem med knäna, som jag haft, så föredrar jag den här utallsvarianten:

4. Ben upp på bänk (håll i hantlar):
5. Stela marklyft:
6. Cable kickbacks:
7. Hip abdultion - sitt längst ut på sitsen!:
Vill ni ha ett supereffektivt träningsprogram med extra mycket fokus på rumpan eller hjälp med kosten? Mejla mig på juliafranzen1990@hotmail.com för ett skräddarsytt kost och träningsprogram. 

Kommer vara superaktiv på bloggen när jag väl landat i Hollywood, men nu är det mycket annat att stå i innan avresan! Ni följer väl min instagram? Juliafranzen90 heter jag där. 

Ha en underbar torsdag!❤️😘

From fat.... To fit!😄💪


2014-08-07 @ 11:58:28 bikinifitness Kommentarer (1)
ticket to LOS ANGELES!

Just booked my ticket to LOS ANGELES! See you on Friday LA-people!!I've missed this city so much, so excited to move back!

 

2014-08-07 @ 11:19:00 Hollywood Kommentarer (0)
Så får du drömkroppen - Mina bästa tips!

Den vanligaste frågan jag får just nu är såklart "Hur ska jag göra för att gå ner i vikt?" 

Jag svarar alltid samma sak: 
"Vad är din svaghet i matväg? Vad är det du äter som du vet att du inte borde äta?" Alla kan svara på den frågan. "Mackor på kvällen, snabbmat, godis, chips, feta såser, för stora portioner osv." 
Börja med att SLUTA ÄTA DET DU VET ÄR DÅLIGT så kommer du direkt att RASA i vikt. Det garanterar jag.

Folk idag är väldigt pålästa (kanske FÖR pålästa) om vad man bör och inte bör äta för att hålla sig i form. Det går så långt att man glömmer det sunda förnuftet. Det finns bara EN hållbar kosthållning. Sanningen är, att det är så förbaskat enkelt och en så tråkig sanning så man försöker komma undan med mirakeldieter och annan skit. Men det finns tyvärr inga genvägar. 

Julias "mirakeldiet":
• Sluta äta det du vet att du inte borde äta.
• Ät 5-6 mindre mål om dagen: Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, (kvällsmat).
• Drick 3 liter vatten om dagen.
• Träna - så att du blir svettig - en gång om dagen. 2 vilodagar i veckan räcker - du vill ju se resultat fort, eller hur?

Vad ska då dehär 5 måltiderna innehålla?
Enkelt förklarat rekommenderar jag så "ren" mat som möjligt, mat UTAN innehållsförteckning. Jag äter mycket utav:

Bra fett:
-Avokado
-Mandlar/caschews
-Kokosolja

Kolhydrater:
-Banan
-Sötpotatis, ris
-Fiberhavregryn
-Riskakor osaltade

Proteinrik mat:
-Ägg (gulan=bra fett)
-Kyckling, renskav, lax(bra fett), torsk
-Kvarg

Övrigt:
-Äppelcidervinäger (några droppar i vattnet)
-Krossade linfrön i gröten 
-Broccoli/sparris/bladspenat
-Bär

Nu till det svårare
•Hur mycket ska jag äta utav allt? 
•Hur vet jag att jag får i mig tillräckligt med protein, kolhydrater, fett, näringsämnen och vitaminer? 
Ett alternativ är att gå på "känn", lyssna på kroppen när den är mätt, om den är pigg, håller sig frisk och om träningen ger resultat. Då får du antagligen i dig det du behöver. 
Det andra alternativet är att beställa ett skräddarsytt kostschema av en personlig tränare, som räknar ut EXAKT vad just DU behöver beroende på din ålder, längd, vikt och träningsnivå. Vill du ha hjälp med detta kan du mejla mig på: juliafranzen1990@hotmail.com. Jag kan även hjälpa dig med ett träningsprogram. 

Hoppas detta var till någon hjälp! :D

Håller just nu på att skriva listor inför LA. Så mycket roligt att se fram emot! Både min drömutbildning och att äntligen ha tid att starta youtubekanalen. Det kommer bli SÅ ROLIGT att spela in med en blandning av allt som jag älskar - träning, kost, LA-livet och möten med häftiga orginella människor som inte vet vad ordet "jantelag" betyder. 

Men det jag ser fram emot mest är att jag kommer ha så sjukt KUL! Livet är vackert - ta vara på det!💖

Puss på er! 
2014-08-04 @ 11:24:20 Träning Kommentarer (2)
Passion!

Find a job you love and you will never go to work a day in your life#passion #personaltrainer #tvhost
 

2014-08-02 @ 11:22:00 Träning Kommentarer (0)
Inoljad!

Blir inoljad innan scenen ‪#‎tbt‬ For more pictures follow my instagram: juliafranzen90
 

2014-08-01 @ 11:27:00 bikinifitness Kommentarer (0)