Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90Linn I found our Halloween costumes!!

Vi är sugna på att trotsa alla sexiga halloweenkostymer.. Ingen förväntar nog mig som en morot iår... Men ni som känner mig vet hehe kan bli kul;) Glider in med dom har pa Playboy Manison haha.. Undra om jag kommit in. Den det borde val bara vara att le och blinka lite med ogonfransarna som vanligt?? Jag tror det hade blivit arets succe'!


2012-08-31 @ 19:31:00 Hollywood Kommentarer (0)
I LOVE LA

Aaaaaah vad jag älskar LA! Människorna, vädret, livet. Vissa dagar slår det mig bara vilken grym stad jag bor i. Drömde att jag bodde i Sverige inatt och pallrade mig från gymmet en regnig höstmorgon. Vaknade upp med ett ryck. FYFAN. Mina sista 3 månader ska bli de 3 bästa, ska njuta till fullo!!

2012-08-29 @ 19:30:00 Hollywood Kommentarer (0)
GEISHA HOUSE, BESO, AV!

4 nya urlackra tjejer har flyttat hit for att plugga pa SMC. Igar traffade jag dem for forsta gangen. Vi borjade med sushimiddag pa Geisha House, sen vidare for drinkar pa Beso innan AV. Kvallen slutade med fyllekak med T och Linn haha. Som jag sagt tidigare, han ar bra att ha. We love him!

2012-08-25 @ 19:21:00 Hollywood Kommentarer (0)
WEDDING

Igar var jag pa brollop på studio H med min svenska vän Robert som bott här i 10 år. En sånhär fin kylskåpsmagnet fick alla med sig hem!


2012-08-20 @ 19:57:00 Hollywood Kommentarer (0)
RACING-JULLAN

"Julia, du är den där bilen man ser köra zickzack mellan filerna, fortast av alla och som alla kallar "Jävla idiot!!"

Hahahaha jag ALSKAR verkligen att kora fort. En svensk kille jag kanner har nere har en gryyyymt snabb asSEXIG svart bil. Jag har fatt kora den nagra ganger och jag ALSKAR det!! Kor verklgien som en galning! Men det ar ju saaa kul!  "Om man kör fort är det mindre risk att det hinner hända nåt" Haha, funderar seriöst på att gå med i nån racingklubb så jag får köra av mig lite ibland. Det är så jäääääävla kul att köra fort!! När jag ska kopa mig en rosa cab måste den vara SNABB med värsta dundermotorn som RIVER iväg när man åker haha så allt man ser är rosa streck i luften Hahaha!!!
 

2012-08-17 @ 19:29:00 Hollywood Kommentarer (0)
Buisness meeting in Beverly Hills

Igår kväll var jag och Linn på business möte i Beverly Hills på lyxrestaurangen Café Roma.
Efter affarsmiddagen (som for ovrigt gick MKT bra) akte jag och Linn till Beachers Madhouse for att fira lite.. Annu en ny klubb som vi aldrig testat:) Den var riktigt haftig! Nar vakterna kollat legget oppnar de en dorr som man trodde var en bokhylla fylld med bocker! Inne i klubben springer det runt massa dvargar som ar helt galna och ger en lapdansar haha.. Samtidigt som det ar en scen dar det ar liveframtradanden i cabare' stil.. Klubben kandes lite som Alice i underlandet. Helt galet.

2012-08-16 @ 19:12:00 Hollywood Kommentarer (0)
LEATHER OR VELVET?


SHOPPAR MED 13 ARINGEN.. Det blev lader !

2012-08-14 @ 19:54:00 Hollywood Kommentarer (0)
Asking for toiletpaper to a 4-year old is like waiting for rain in the desert....

Asking for toiletpaper to a 4-year old is like waiting for rain in the desert....

Dylan!! Can I have toilet paper please??
- Sure!
5 min later...
- Dylan! Toilet paper!
- Wait a minute, I'm playing!
- No, NOW!
- Ok!
5 min later..
- DYLAN!!
- What?

Bildbomb från playdates med andra aupairer/nannys
I en park med Jamie:

Hemma hos Will & Ryan:
Frozen yoghurt med Jamie:Hemma hos Ryan & Reid:


I ett köpcentrum:

På barnens exklusiva simlektioner med privatlärare:

Hemma hos en nanny på playdate på toa med Becca. Becca frågar mig "Where´s the towels?" Jag pekar på dom här och hon bara skrattar, himlar med ögonen, tittar på mig som om jag är dum i huvet  och säger "Nooo Julia, that´s not a towel. Thats something else." Ett äkta montazami-hem!

2012-08-13 @ 19:11:00 Hollywood Kommentarer (0)
Moonshadows Malibu Mel Gibson

Ikvall at jag en underbar middag pa den varldsberomda restaurangen Moonshadows i Malibu. Den ligger helt idylliskt over vattnet och det ar so obeskrivligt vackert! Satt och at pa sana dar stora vita "soffor" utan ryggstod.. Saaaa god mat! Det var har denna restaurangen som Mel Gibson var pa nar han blev arresterad om ni minns den skandalen..

2012-08-13 @ 19:02:00 Hollywood Kommentarer (0)
SVÅRT BESLUT

Svåraste beslutet på länge att tacka nej till att förlänga mitt au pair år, trots mer ledighet och högre lön. "The twins love u, we love u and u will always be part of our family" Första gången jag gråtit på flera månader. USCH:( Men jag har fler platser i världen att upptäcka innan jag fastnar här, och jag är säker på att jag kommer tillbaka när jag är färdigrest! Januari-Juni - Jobba på Karibien eller jordenrunt kryssning! Sen kommer jag tillbaka till LA om ett ar i Augusti och borjar plugga Broadcasting(Tv, radio, programledare mm) pa Santa Monica College.

Att åka till Hollywood blvd - Walk of Fame är favoritaktiviteten med barnen. Där bor ju Spiderman, Hello Kitty, Barbie, Superman mm. Vår tradition är att fika i Disneyaffären:Klockrent!

2012-08-12 @ 19:00:00 Hollywood Kommentarer (0)
Bootsy Bellows & Skybar

Jag och Linn har lovat oss sjalva att testa lite nya klubbar. Igar testade vi Bootsy Bellows och Skybar! Jag kande mig gööör fin for Linn hade sminkat mig och hon pluggar ju till make up artist och ar GRYMT duktig!
2012-08-12 @ 18:53:00 Hollywood Kommentarer (0)
Hef Hughners tvshow & Afterparty at Rockstar mansion

Inspelning av Hugh Hefners show igår kväll, eller "Hef Hughner" som Linn trodde han hette haha!

Hamnade pa efterfest i ett SJUKT mansion i hollywood hills!! Ägaren av drycken Rockstars hem.. Det var gigantiskt! Med en enorm pool runt hela huset med grottor, vattenrutchkana inbyggd i bergen runt hela huset och tennisplan pa taket! Galet..

Känslan när Linn åker ner i en vattenrutschkana med kläderna på på efterfesten samtidigt som hon smsar med MIN IPHONE, ler mot mig och ropar i farten "Asså de e lugnt Julia, jag håller upp den!!" HAHAHA tur för dig att den klarade sig din JÄVLA idiot!!

2012-08-11 @ 19:51:00 Hollywood Kommentarer (0)
THE GROVE! Cher Lloyd

Sometimes I love this work ♥ Älskar att leka lite milf ibland;) The Grove ar ett valdigt kandistatt kopcentrum utomhus. Pappans foretag ordnade ett kidsevent for klädmärket GAP idag sa jag akte dit med barnen. Sedan at vi en mysig lunch pa Cheesecake Factory. Idag upptradde även Cher Lloyd ("Whant u back") Väldigt kul att se henne live!
www.youtube.com

Want U Back - Cher Lloyd (The Grove)

http://www.youtube.com/watch?v=71JlUQvf3ko

Bild från GAP´s kidsevent:


 

2012-08-11 @ 18:51:00 Hollywood Kommentarer (0)
Santa monica med twins <3

En utav tvillingarnas och mina favoritaktiviter är att aka till Santa Monica Beach och avsluta med glass och lek på piren. Så mysigt <3
Lunch på välkända restaurangen Bubba Gump som ligger på Santa Monica Piren13-åringen i familjen som jag tar hand om ibland

Linn var med oss på jobbet idag:)

2012-08-10 @ 19:49:00 Hollywood Kommentarer (0)
Sängvägen & Fyllekäk

Efter efterfesten i Beverly hills igar sa blev det fyllekak. Jag har varldens snallaste, mest tragiska kille har som jag alltid ringer nar jag och mina vanner vill ata och aka hem.. Jag kallar honom T. Ringde han annu en gang, 4 pa morgonen. "Vi ar hungriga...." Okej jag kommer sager han nyvaken haha.. Han hamtar oss med taxi, kor oss till alskade Norms dar vi bestaller 3 ratters, allt fran menyn typ.. Sitter och grisar oss och skrattar och ar allmant ackliga.. Doppar lokringar i massa vitloksas och NJUTER som ett barn med sas runt hela munnen. Han ater aldrig nat. Sen nar vi ar PROPPMATTA, far han en klapp pa axeln, "Thank u, your'e the best, we love u, BYE!!" Och sa hoppar vi in i taxin som han betalar.. Och vi alla bor pa helt olika platser runt om LA.. Han ar snall! Men tragisk haha..
Men det han alskar med oss ar att vi ar sa langt ifran LA tjejer man kan komma nar vi ar med han.. Vi rapar och vraker i oss som om vi aldrig sett mat innan, vi skrattar hysteriskt och ar verkligen OSS SJALVA till 100%! Det jag tjanar pa en manad tjanar han pa en dag, sa han ar bara snall och vill att vi ska komma hem tryggt.
 
Gott folk, ALLT GAR INTE SANGVAGEN HAR! Det finns helt enkelt snalla manniskor som bara vill vara SNALLA! Utan att ha nat i utbyte! Med det sagt sager jag GODNATT! :)

2012-08-05 @ 18:22:00 Hollywood Kommentarer (0)
Greystone med Matilda

Efter Greystone igår blev det kök på världens godaste In n Out hamburgare (det har faktiskt UTNÄMNTS till det)
Helt sjukt god är den iaf.

2012-08-05 @ 09:41:00 Hollywood Kommentarer (0)
Hollywoodguide for Matilda

Perfekt turisthelg med Hollywood skylten, Beverly Hills, Walk of fame, Melrose, Venice Beach och nu mysig middag längst ut på piren i solnedgången med skön livemusik:) BRA HELG ♥

Den dar javla skylten
Jag gråter hellre på Walk of fame än på Avenyn;)

Vardagslyx

Varldens finaste stad

MER BILDER:
Santa monica piren:

2012-08-04 @ 21:06:00 Hollywood Kommentarer (0)
BLATIRA I HOLLYWOOD

Min fina Matilda som ar aupair pa Manhattan i NYC ar har med hennes vardfamilj en HEL MANAD!! Hon ska sova hos mig hela helgen! Ikvall ska vi forst till en middag pa Beso och sen till Greystone med Ela och Linn. Min alsklings Ela tar sig ut med en blatira for att traffa mig! Var langesen vi sags nu, typ over en vecka.. Inte okej!

2012-08-04 @ 17:12:00 Hollywood Kommentarer (0)
Alzheimers & Bulimi

 
Ikväll festade jag och Linn till det med FYRA olika Ben & Jerry sorter.. och sushi.
Jag har en blandning mellan alzheimers och bulimi; först äter jag jättemycket sen glömmer jag att spy.


2012-08-03 @ 14:45:00 Hollywood Kommentarer (0)
Lek med Gwen Stefani

Pint Size Kids är ett lekställe som ägs av Gwen Stefanis barns nanny. Idag var Gwen Stefani där med hennes barn och lekte:) Hon var så HIMLA SNYGG!!! Vilken morsa! Och jättetrevlig!

Ett utav våra andra favoritställen är Sky City Bounce House som är ett gigantiskt hoppborgsställe

Syns det att vi är tvillingar??

Ett annat lekställe både inomhus & utomhus - Kidspace 


2012-08-01 @ 16:50:00 Hollywood Kommentarer (0)