Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90LINNS BLOGG

Är ni nyfikna på mitt liv kan ni läsa Linns blogg, som numera förgyller mina dagar på jobbet nästan varje dag:)
www.linnmassinger.blogspot.com

2012-07-31 @ 19:47:00 Hollywood Kommentarer (0)
Battre bloggare an mig ;)

The Twin Towers reunion:
Kika in pa min kusins blogg, hon skriver saaaaa mycket mer detaljerat an mig!!
http://camillafogestedt.blogg.se/

Är ni nyfikna på mitt liv kan ni aven läsa Linns blogg, som numera förgyller mina dagar på jobbet nästan varje dag:) Hon pluggar till Make up artist mitt i Hollywood.
www.linnmassinger.blogspot.com
Stefanie använde Linn som modell till en fotouppgift, bra budskap!

2012-07-31 @ 18:01:00 Hollywood Kommentarer (0)
Awesome evening at Venice Beach with B&D♥

Har haft en underbar dag med barnen på stranden idag :) Matilda som är här på besök var med mig på jobbet idag också :)2012-07-30 @ 21:09:00 Hollywood Kommentarer (0)
Vill DU vara aupair i Hollywood?

Vill DU vara aupair i Hollywood? Den 17 oktober lämnar jag en underbar familj, och mina älsklingstvillingar, en tjej och en kille, 4 år. Hör av er om ni vill ta över världens bästa jobb :)

Bilder från lite olika shoppingturer med barnen. Här är vi på ett stort shoppingcenter:


Shoppar ett utav deras favoritgodis "Swedish Fish" med Linn

I halloweenbutiken

I pysselaffären Michaels:

I mataffären Ralphs:

2012-07-29 @ 21:00:00 Hollywood Kommentarer (0)
LURE !


Why LA loves Sweden ;)

I AM HALF WITHOUT YOU


Efterfest i hillsen:
 
 
 

2012-07-28 @ 21:08:00 Hollywood Kommentarer (0)
Hollywood Barbies

Ingen skulle någonsin gissa att vi sjöng Ge mig en öl av Magnus uggla med grov mansröst och näven i luften och dansade fuldans när vi promenarade längst hollywood blvd ♥ bästa kvällen!

Var pa klubben AV, sedan hamnade vi pa en efterfest i hillsen men dar behovde man typ ha gasmask for de luktade sa mycket weed. Varken jag eller Camilla roker weed eller knarkar. Nar vi kom in till efterfesten sa dom trevligt med ett leende pa lapparna "Hi, welcome! Would u girls want some coke?:) Och pekar pa koksbordet dar ett tiotal linor ligger upplinade!
Vi svarar lika trevligt tillbaka med ett leende: "No thank u, but do u have something to drink?"
"No girls, I'm sorry:("
Istallet akte vi till Ihop och at pannkakor. OJ vad vi at! Och OJ vad vi skrattade!! Maste nog fatt i oss lite weed genom luften haha.. Traffade varldens goaste gaypar dar. Nu fick jag reda pa att han ar tvhost pa roda mattan och intervjuar kandisar! Sjukt trevlig kille, vi ska luncha i veckan! Det ar ju mitt dromjobb sa valdigt bra kontakt:)

Traffade nagra killkompisar pa Hollywood blvd, och innan de halsade smygtog de en papparazzibild pa oss;)
 

2012-07-28 @ 20:59:00 Hollywood Kommentarer (0)
ÅSAS BDAY!

Asa fyllde antligen 21 och det firades med middag pa Koi och en redig utgang pa favoriten Supperclub! Efterfest i Beverly Hills!

När killarna försvann ut någrsa minuter passade vi på att vräka i oss desserten;)
Alltid varmt välkomnande på Supperclub:Efterfest i Beverly Hills


2012-07-25 @ 17:39:00 Hollywood Kommentarer (0)
Sverige <3

Skulle göra vadsomhelst för att kunna ta hit min världsbästa familj och visa dom världens bästa LA ♥ ♥ ♥ ÄLSKAR och SAKNAR er!!!
I min älskade Sverigebikini:

2012-07-25 @ 17:36:00 Hollywood Kommentarer (0)
St Tropez with Paris Hilton Last night

Sista kvällen i St Tropez slutade med 5 tjejer i ett hotellrum: Paris Hilton, hennes kusin, Jag, Linn och Shawn på Paris hotellbalkong efter en utekväll pratandes om meningen med livet i flera timmar till solen gick upp. Now, back to LA:)
Skickade precis ett meddelande jag nog aldrig trodde jag skulle skriva för ett år sedan.. Haha glömde mina SKOR hos Paris.. Gick barfora tillbaka till yachten..
"Hey hun ♥ how r u? Did u get my shoes from Paris?? Haha!"
Kvällen började lungt ritandes i båten.. Ross ville inte att vi skulle gå ut ikväll för att vi skulle åka hem imorgon, men vi struntade ju i vad han ville! Med siktet på utgång men ändå inte festklädda åkte vi in mot land i den lille båten och sa till Ross att vi bara skulle in och äta crepes. Shawn hade smskontakt med Paris, och suckade "Gaaah, så typiskt Paris att vara sen..." Medans vi väntade på Paris och hennes kusin testade vi att gå in på klubben, men vakterna nekade oss pga att de flesta av oss hade sandaler och lediga kläder. Vi sa att vi snart kommer med Paris Hilton men det trodde han inte på. Men efter en stund kom Paris och från att ha blivit nekade, fick vi smyga oss in bakvägen och gömma oss från paparazzis! Vilken vändning haha! Vi festade loss bakom och på sceanen med Paris och en gång gick hon och jag på toa. Tackar man nej till knark från Paris Hiltons arm inne på en toalett i St Tropez så tackar man verkligen nej i alla situationer. När vi hade fått nog drog jag, Shawn, Linn, Paris och hennes kusin till deras hotellsvit och satt och pratade på balkongen tills solen gick upp och det var dags att gå hem. Jag var så high on life så jag glömde mina skor. Ross var lagom glad när vi kom tillbaka.
 

På Paris balkong:

Väntar på båtskjutsen till yachten i soluppgången:


Packade ihop våra saker snabbt för att åka till flygplatsen:


Hej då besättningen!

Fick övernattning en natt i London
2012-07-24 @ 20:00:00 Hollywood Kommentarer (0)
Chillin at the yacht Day 3


2012-07-21 @ 11:57:00 Hollywood Kommentarer (0)
Chillin at the yacht Day 2Vår båt Blind Date

2012-07-21 @ 11:49:00 Hollywood Kommentarer (0)
Poolparty nr 2
2012-07-21 @ 11:34:00 Hollywood Kommentarer (0)
Poolparty nr 1

Shawn och jag :)2012-07-21 @ 11:29:00 Hollywood Kommentarer (0)
Chillin at the yacht

Vi har det rätt bra! Är sammanlagt 12 personer på båten, och 20 personal! Bara att knäppa med fingrarna eller ringa på en telefon och säga vad man vill ha så tillagar köket det. Varje dag serveras en superlyxig frukost buffe, lunchbuffe och 3-rätters middag. En butler står och väntar var man än befinner sig. Så fort man lämnar sitt rum går någon in och städar det och fixar iordning. Inte bara på morgonen, utan efter VARJE gång man varit i sitt rum. Shawn, en amerikansk tidigare tjejkompis från LA som också är med här, fick ett sms av Paris Hilton idag om att hon också ska hit och vill ses. Kul! :)

2012-07-21 @ 11:28:00 Hollywood Kommentarer (0)
St tropez night 2

VILKEN KVÄLL! Vi fick såklart ett eget VIP bord med påfyllning hela kvällen:)2012-07-21 @ 11:17:00 Hollywood Kommentarer (0)
St Tropez Day 1

Gatorna är så otroligt vackra här! Och de finns så många söta små butiker. Skönt att andas europeisk luft!2012-07-21 @ 11:11:00 Hollywood Kommentarer (0)
St Tropez First night
Flygresan 

En chaufför stod och väntade på oss vid flyget. Han körde oss i en liten båt ut till den gigantiska båten där Ross (Rockstar ägaren) stod och välkomnade oss.

Alla rum hade olika namn. Mitt och Linns rum hette "Love" :) Där stod champange och väntade på oss!

Lockar om håret lite innan middagen!


2012-07-21 @ 11:04:00 Hollywood Kommentarer (0)
Mani Pedi before St Tropez ;)

Ater lunch med barnen i Beverly Hills nu. Ikväll lyfter planet till St Tropez för att spendera en vecka på drycken Rockstar ägarens gigantiska yacht med 10 andra personer. Alla andra åkte igår, bara mig och Linn de väntar på. Om 2 timmar kommer hans privata chaufför och kör oss till flyget. Mitt största problem just nu är att Dylan precis bet i min nymanikyrade nagel när jag matade honom med en macka så det blev en spricka. Livet är hårt!

 

2012-07-18 @ 19:42:00 Hollywood Kommentarer (0)
NEJ TACK TILL PLAYBOY

Till er som bekymrar sig över partybilderna med Playboy, NEJ jag kommer alltid tacka nej till att vara med i Playboy, går bara på festerna ibland. Många utav tjejerna är helt underbara och vi har så himla roligt. Alla som känner mig VÄL vet att jag inte är en playboytjej. PUSS!

2012-07-17 @ 17:23:00 Hollywood Kommentarer (0)
YACHT IN ST TROPEEEEZ FOR A WEEK!!!!

YACHT IN ST TROPEEEEZ FOR A WEEK!!!! I FUCKING LOVE MY LIFE!!!!!!!! Och lugn mamma, inte med nån jävla playboy!:) Äääääälskar min värdfamilj som ger mig en veckas ledigt med 2 dagars varsel!! Svävar på moln!

Dj Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix)

www.youtube.com

Skrev ett kort till familjen:

2012-07-16 @ 17:23:00 Hollywood Kommentarer (0)
Skön varme

Faktiskt skon varme! Ingen fuktig svettig acklig..

2012-07-15 @ 19:40:00 Hollywood Kommentarer (0)
Julia=Reality stjärna??

Julia=Reality stjärna?? Min värdmammas vän som är producent i Hollywood och har egen tvshow vill göra en realityshow om mitt liv, helt seriöst! Gaaaah galet!  

Haha jag krockade värdfamiljens bil häromdagen. Både jag och dom skrattar bara åt det, för det hände på ett väldigt komiskt sätt. Jag var tvungen att rycka in och börja tidigare än planerat. Katie, värdmamman var jättestressad så jag skyndade mig hem från gymmet. När jag nästan var hemma smsade Katie mig och jag blev distraherad av att jag råkade skriva fel, så jag körde rakt in i en stor grön container som står utanför vårt hus. Haha ni vet känslan när man råkar skriva fel och redan har tryckt på "Skicka".. Såhär såg konversationen ut:

Efter att jag skrev "Sex" andra gången körde jag rakt in i containern! Såhär såg bilen ut efter det:
Andra bilder från bilresor:
I USfinns det "compact" parkeringsplatser på alla parkeringar, för alla mindre bilar, alltså inte för vår minivan. En gång parkerade jag på den och fick då en arg lapp. Älskar den avslutande meningen "Thank you for being rude" hahaha!:

Smarta "bike lanes":
Världens smartaste sak måste vara "carpool-filen". Där får man bara åka om man är mer än 1 person i bilen! Härlig känsla att ha en egen fil och åka förbi alla bilköer!

Våra bilresor är så obeskrivligt mysiga! Konversationerna är helt underbara
Vad ser du Becca??

En bil med ögonfransar!

Väntar på att bilen blir tvättad:)

Ett flygplan har skrivit i himlen:)

2012-07-15 @ 17:22:00 Hollywood Kommentarer (0)
Trott pa champange

Var på älskade klubben Greystone igar med Ela och Linn..

Linn: Asså jag är så trött på att det bara är massa champagne och drinkar överallt, usch!
Jag:Vadå, vad vill du ha då?
Linn: Typ.. En Smirnoff.
Haha LA problem.

Vardagslyx:

2012-07-15 @ 17:20:00 Hollywood Kommentarer (0)
YACHT FRAN OC...

FML ibland HATAR jag att vara Au pair, måste ännu en gång tacka nej till en spontan resa, yacht från OC för att jag måste jobba 2 ynka timmar en lördag gaaaaaaaaaah!!! Längtar tills jag dehär 3 månaderna är över så man kan börja göra lite impulsiva saker här nere!!!

2012-07-14 @ 17:19:00 Hollywood Kommentarer (0)
Rensa buskarna

Impulsivt nar jag och Linn akte till Beverly Center for att lamna tillbaka ett par skor sa bestamde vi oss for att forma ogonbrynen med tråd.. Kan verkligen rekommenderas, billigt, snabbt och blev jättebra!

På tiden att Linn rensar buskarna;) 


2012-07-12 @ 19:38:00 Hollywood Kommentarer (0)
Yaay finally at the dentist in Beverly Hills

$637 tur man har försäkring alltså!! Man måste ha fina tänder Los angeles;)
Min tandläkare såg ut som en ÄKTA Beverly Hills tandläkare med ett kritvitt stelt leende som man skulle kunna tro var fastopererat. Dessutom sa han sådär käckt "Honey" eller "sweetie" efter varje mening. Haha det var en upplevelse.

2012-07-12 @ 17:17:00 Hollywood Kommentarer (0)
BIG BEAR LAKE

Lämnat LA för semester med familjen några dagar, bor i en stuga vid en sjö, nu ska kroppen renas och hikas sönder!;)
Ute och fiskar:Joggingrunda innan jobbet en härlig morgon:


Mys vid poolen:
Starbucks & Donuts-stopp under bilresan:

2012-07-08 @ 19:35:00 Hollywood Kommentarer (0)
WTF let's look into our future!

Jag och linn solade hemma hos mig idag.. saaa skont! Sen fick vi for oss att aka till en spadam. Hon sa mycket kloka saker..
På tal om framtid.. Såg en härlig sak häromdagen. En man som gick med sin rullator i solen bland palmerna. Och tänkte "Vart vill jag helst gå med en rullator när jag blir gammal? I Sverige eller LA?"
RULLATORPROMENAD I LOS ANGELES:

RULLATORPROMENAD I SVERIGE:

2012-07-08 @ 17:13:00 Hollywood Kommentarer (0)
Halv tand men Hollywood here I come

Igår kväll var vi bjudna till middag pa Koi och sedan akte vi till AV! Min plast pa min ena framtand har ramlar av, men inget stoppar mig! Hollywood here I come!

2012-07-07 @ 17:12:00 Hollywood Kommentarer (0)
Eddy Murphy på Starbucks

Idag stod Eddy Murphy bakom mig i kön på Starbucks :) Han bor nära mig och handlar tydligen sin kaffe där nästan varje morgon! 

 

2012-07-05 @ 13:41:00 Hollywood Kommentarer (0)
4TH OF JULY @ Ushers house in Malibu

När Tila Tequila kommer ut från ett rum på Ushers fest i Malibu på 4th of July säger Linn "Men Gud Julia såg du?! Vilken liten hora! Det måste hon ju va?!" Sen insåg vi att det vad Tila! Har aldrig sett en sån liten varelse haha 1,40 max och såååå trashig!
 
Idag fick vi åka tillbaka till husen för jag, slarvmajan hade glömt lite saker. Ungeför såhär var det:
Pling plong. Hej Usher. Jag var på 4th of July festen här igår. Hade med mig en extra klänning och skor(!?) som jag fick för mig att gömma i ditt skafferi så ingen skulle sno dom(!?). När jag skulle gå hem hade jag glömt VART och ATT jag gömt dom.. Får jag komma in och kika? Har du en pall? Har för mig att jag la dom på översta hyllan bakom Cheerios paketet..
HAHA såna här situationer kan BARA hända i LA!

Jag var lite trött påvägen hem..

Dagen efter tog Linn en bild när jag skulle knacka på hemma hos Usher.. Såååå nervös!!

Under tiden sov barnen gott i baksätet;)

2012-07-04 @ 17:08:00 Hollywood Kommentarer (0)
Comparison between USA vs. Sweden

Daily Show: Cenac - The Stockholm Syndrome Pt. 1

www.thedailyshow.com

"Comparison between USA vs. Sweden!!"

Daily Show: Cenac - The Stockholm Syndrome Pt. 2

www.thedailyshow.com

"PART 2 - Comparison between USA vs. Sweden"

2012-07-03 @ 13:38:00 Hollywood Kommentarer (0)
Födelsedagsmiddag med familjen!

Födelsedagsmiddag pa Cheesecake Factory med världens bästa värdfamilj, åh vad jag älskar dom ♥

2012-07-01 @ 19:33:00 Hollywood Kommentarer (0)