Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90Hollywood to Ullared!

From Hollywood to Ullared! Skulle bara ha en spraytanningsmaskin. Blev såklart ALLT förutom en spraytanningsmaskin. Hur kan det vara så himla KUL att handla så mycket SKIT? Nagellack och doftljus blev 2 fulla vagnar. ÄLSKAR ULLARED haha Impulsköparnas impulsköpare!
 

2014-05-31 @ 06:47:00 Träning Kommentarer (0)
Sommardagar i Göteborg <3

Underbart dygn hos min syster!
 Älskar mitt jobb!! Kontakta mig för kost och träningsprogram! Vid önskemål anpassar jag det gärna till sommaren med grillat och mer hemma/strandträning! Jag vill hjälpa DIG! NU KÖR VI!
Har spenderat dagen med den absolut mest betydelsefulla människan i mitt liv Gör mitt bästa för att göra alla dagar på året till DIN dag! Älskar dig mest av allt i hela världen, världens bästa mamma💕
 Firar Eriks konfirmation i strålande sol
Igår flyttade jag in hos min diamant Belinda Ska få ut ALLT av den svenska sommaren innan jag åker till LA. Grillkvällar, Göteborgs skärgård, roadtrips till de bästa sommarstäderna, uteserveringar, SPONTANITET! Älskar livet!Helt perfekt grillkväll på gården här igår, så underbara människor som bor i denna byggnaden, dom är som en stor familj! Och Belindas lägenhet är sååååå fin!
 
 

2014-05-23 @ 06:56:00 dagbok Kommentarer (0)
Perfect day in Gothenburg

 
THIS IS HAPPINESS! First glass of rosé in 4 months in my homecity a sunny day with my bestbestbestBESTfriend in the whole world! OPTIMAL LYCKA! Världens bästa dag med Jeffa <3
 

2014-05-15 @ 10:00:00 dagbok Kommentarer (0)
Tävlingsdagen och dagarna efter!

Mer än en vecka har gått efter tävlingen och det var tiden som behövdes för att smälta hela upplevelsen. Har hasat runt i min mysdress och fläckiga spraytankropp och bara myst. Den långa dieten, hårda träningen, rutinlivet med Linn i Norge, den overkliga känslan av att tillslut stå i Globen och efteråt sväva på rosa moln, allt detta är över.. Helt överväldigad av allt stöd jag fått av er här, TUSEN TACK för att ni är så underbara! 
 
 
Minst lika kul bakom scenen!
 
Pumpin it up minutes before stage
Jag och min makeupartist Linn Massinger:
 Nutella & riskaka i väntan på resultatet
Makeup by @linnmassinger
BLUE IT IS!!! Almost show time
 GISSA FÄRGEN!! 🙊
Igår kom jag upp till Stockholm, bor hos bästa Linn  Och min diamantBelinda rullade in med tåget från Gbg idag för att också vara vid min sida och dela den här fantastiska helgen med mig! Och såklart är min oslagbara coachLinnea här! Så tacksam att jag har dehär underbara människorna vid min sida, nu ska vi bara ha så SJUKT KUUUUL!!  Idag har vi vart på mässan, spraytannats och nu är vi på invägning! Dessutom laddar jag upp med KOLHYDRATER HELA DAGEN!! TACK FÖR ALLT STÖD jag är helt OVERWHELMED mina bilder har delats så mycket nu så jag inte ens har koll längre, så glad om jag kan motivera någon!!! LOTS OF LOVE!
 
18 maj:
Avslutat en mycket givande och inspirerande kurs i bl.a. privat/företagsekonomi, aktier och hur man ska våga satsa på sin dröm, oavsett vad det är...och MYCKET mer. Från och med idag ska jag BARA umgås med de 5% av befolkningen som tänker outside the box, människor som inspirerar mig, som till och med har HÖGRE drömmar än mig. Som sparkar mig i baken och skriker: "KÖR! GO FOR IT! VAD VÄNTAR DU PÅ?!" På kursen hade alla olika drömmar men samma häftiga mentalitet! Omringa er av människor som lyfter er. ÄR SÅ TAGGAD PÅ LIVET!!! 
#aldrigmeraanställd
 
Instagram: juliafranzen90, FOLLOW!
 Om du idag fick reda på att du hade en månad kvar att leva, skulle du då leva/göra precis samma som du gör idag? De flesta svarar tyvärr nej. Varför inte? Döden ska inte vara orsaken till att göra saker du vill göra idag
 

2014-05-12 @ 07:10:00 bikinifitness Kommentarer (0)
STOLT

OMG. Jag är så stolt över mig själv och hela denna resan. Att JAG, lilla Jullan, har poserat i en minimal bikini i Globen. "Här kan man vara." tänkte jag när jag stod där i rampljuset. Herregud jag är ju verkligen galen. Vad håller jag på med? Kastar mig ut för stupet och hoppas jag överlever. Haha älskar mitt liv, såhär har jag än sålänge alltid levt det och såhär ska det fortsätta! Får se vad nästa stup blir🙈 Blev ingen pallplats och vet inte placeringen än Dennagången tävlade jag för att vinna mot mig själv, nästa gång tävlar jag för att vinna över alla andra Jämför mig inte med de andra tävlande eftersom jag inte tror att någon av dom började sin diet med 25 kilos övervikt för 7 månader sen. De har såklart också kämpat svinhårt! Vilka underbara bikinitjejer och andra tävlande jag träffat idag, har verkligen haft SÅ HIMLA KUL!!! Och det syns på alla bilderna tycker jag! TACK FÖR ERT STÖD ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!
 
 

2014-05-11 @ 10:05:00 Träning Kommentarer (0)
Minskning sedan tävlingsdiet-start:

Minskning sedan tävlingsdiet-start:
20 januari-10 maj
Vikt: -13kg
Midja: -15cm
Under naveln: -17cm
Lår: -8cm 
Byst: -8cm
Rumpa: -14cm

 
 

 

2014-05-11 @ 10:02:00 bikinifitness Kommentarer (0)
GISSA FÄRGEN!

GISSA FÄRGEN!! 🙊
Igår kom jag upp till Stockholm, bor hos bästa Linn  Och min diamantBelinda rullade in med tåget från Gbg idag för att också vara vid min sida och dela den här fantastiska helgen med mig! Och såklart är min oslagbara coachLinnea här! Så tacksam att jag har dehär underbara människorna vid min sida, nu ska vi bara ha så SJUKT KUUUUL!!  Idag har vi vart på mässan, spraytannats och nu är vi på invägning! Dessutom laddar jag upp med KOLHYDRATER HELA DAGEN!! TACK FÖR ALLT STÖD jag är helt OVERWHELMED mina bilder har delats så mycket nu så jag inte ens har koll längre, så glad om jag kan motivera någon!!! LOTS OF LOVE!
 

2014-05-09 @ 10:07:00 bikinifitness Kommentarer (0)
GÅTT NER 25 KILO PÅ 7 MÅNADER!

GÅTT NER 25 KILO PÅ 7 MÅNADER!
Vilken jävla resa. Nu står jag här, i mål. Jag har gått från en knubbig och svag tjej på 90 kilo till en vältränad 65 kilos kropp på 7 månader. Ni får gärna redan säga “Grattis” för jag har redan vunnit min tävling. Globen blir min segerfest och scenen är mitt dansgolv där jag ska göra min SEGERDANS. Kommer jag på sista plats i tävlingen så har jag ändå vunnit guldmedaljen över mitt gamla jag.

Ingen är perfekt, men den första oktober hade jag fått nog. Enda sättet att få tillbaka motivationen efter att jag flyttat hem till gråa Sverige efter mitt drömår i Hollywood var att anmäla mig till Fitnessgalan och till coach anlita min stora förebild - Linnea Theodorsson. Den enda personen i världen som jag verkligen skulle skämmas över att misslyckas inför. Jag hade/har sådan otrolig respekt för henne. Och det fungerade. Tack fitnessgalan för att ni anordnade min motivationskälla och tack för att ni anordnade en fitnesstävling där man inte behövde tillhöra ett team. Utan denna tävlingen hade jag aldrig varit den jag är idag. 

Den här gången vann jag över mitt gamla jag - nästa gång ska jag vinna över alla andra!

Vill du också gå ner 25kg på ett halvår? Nu är jag redo att hjälpa er med liknande mål. Innan var jag PT, men nu är jag en personlig tränare som vet vad jag snackar om. Jag vet vad det innebär och hur svårt det är att "bara skippa den dåliga maten." Matmissbruk är som vilket missbruk som helst, om inte ännu svårare att ta sig ur eftersom man MÅSTE ÄTA. Skulle kunna skriva en novell om detta, men vill fatta mig kort denna gången: Det går att ta sig ur. Hör av dig till mig så klarar vi detta tillsammans. Häromdagen började jag gråta av lycka när jag pratade med mamma om hur underbart det är att kunna bocka av “få drömkroppen” på min bucketlist. Jag kommer inte släppa taget om mina klienter förrän de får uppleva just DEN KÄNSLAN, att gråta av lycka för att man är i mål. Direkt efter tävlingen startar jag mitt egna företag.

Jag kan inte förstå att jag verkligen sitter och skriver den här statusen nu. Äntligen. Hej då fett och hetsätning. Vi ses aldrig mer! 

Och sist men INTE MINST: Tack för ERT stöd alla där ute! Ni är fantastiska och jag om jag lyckas inspirera EN av er till någon positiv förändring i ert liv så är jag himla nöjd. Ni är bäst! 

PS. Önska mig lycka till och dela gärna ;)
 

2014-05-07 @ 10:15:00 Träning Kommentarer (0)
Love my new nails!!

Thank you @nailsbyeffi 
 

2014-05-07 @ 10:09:00 Träning Kommentarer (0)
Dagarna innan tävlingen

Jag har än så länge alltid suttit längst fram i mitt 23åriga liv och just nu pirrar det mer än någonsin. "Vad fan har jag gett mig in på?!" upprepas i mitt huvud hela tiden, men detta är för mig att LEVA. Att ständigt utsätta sig för nya utmaningar med skräckblandad förtjusning, för att utvecklas som människa och till slut komma ut på andra sidan, titta tillbaka och tänka "SHIT, JAG DOG INTE?!! Klarade jag det verkligen??" På lördag står jag i Globen. Hjälp.
Totally in loooooove with my new hair
Cyklar i solnedgången på altanen framför plommonträdet till fågelkvitter och bikinifitnessklipp på datorn.. Glad Valborg på er!
 
Heldag med mamma och syster <3
Sitter i bilkön till Stena line i Danmark och googlar "Sommar i Göteborg". Längtar nog ganska mycket faktiskt! SNART ÄR JAG HEMMAAAAAA!!! 🙈
 
Hade tänkt att skriva en känslosam hejdåstatus i min ensamhet på färjan från Bergen.. Istället blev jag omringad av 38(!!) underbart galna fotbollskillar som skämmer bort mig med vatten och te mellan deras shotrace.. Haha vilken vändning! Så istället för att sitta och gråta under min filt sitter jag nu i nattklubben i träningskläder med mina nya polare.. Hönan i tuppgården! Får gråta imorgon istället!
 

Har precis vinkat av Linn vid flyget.... Som tur är ses vi snart igen, hon ska ju vara min makeup artist på tävlingen. Om en vecka är Bergen-äventyret över för min del också och det känns både SKITJOBBIGT och sjukt spännande. Man glömmer lätt att livet faktiskt är det som pågår under tiden man är upptagen att planera för framtiden. Vi har verkligen blivit duktig på att leva i nuet här. Har njutit och uppskatt allt som gör mig lycklig, både stora men framförallt små saker i vardagen. Den sista veckan här ska jag njuta extra av allt det jag kommer sakna och längta tillbaka till med Bergen.. Alla äkta, underbart goa människor som bor i den här fantastiskt vackra staden, utsikten från vardagsrummet, köra över bron varje dag, skratta på jobbet och känslan att ständigt jobba med ett leende, gå på spa efter gymmet och uppskatta att jag har möjligheten att ha så grymma rutiner med kost och träning.. Just nu njuter jag av utsikten på bilden PEACE

 
 
 
 

2014-05-06 @ 07:21:00 bikinifitness Kommentarer (0)