Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90Min grymma PT-klient -40kg!!

Har precis haft konsultation med en fantastisk människa som jag ska hjälpa gå ner 40 kg. Det häftigaste med PT-yrket är att se viljan i folks ögon från Dag 1. Jag ser direkt när någon "vill" och verkligen VILL något. Det är skräckblandad förtjusning i blicken. Men häftigt, och den bästa upplevelsen för en PT. Att känna att man har möjligheten att förändra, förbättra och i det här fallet verkligen FÖRLÄNGA någons liv. Att kunna inspirera och motivera så att de går ifrån mötet med hopp om livet. Häftigt. Vad var det då i paketet igår? 
Morgoncardion gick bättre än nånsin imorse med mina GRYMMA hörlurar som kom på posten igår från min vän Stefan (@stefaninvictus). Han jobbar som DJ och när jag fick hans spotifylista sa han "Men jag hoppas inte du bara har dom där värdelösa lurarna utan bas som följer med iphonen?" Det hade jag ju såklart haha. Så då skickade han dessa till mig och varenda låt blir verkligen så jävla mycket bättre, vissa låtar blir som nya! Och vilken bas - hela huvudet vibrerar!! 

Uttrycket "Passa på!" har fått en helt ny innebörd när man bor i Norge och går på diet..😜 Superklippet 10kr/st för lax och kyckling var ju HEAVEN för mig och @linnmassinger lagom till våra dietstarter😊👍

Nu ska jag till gymmet för ett baksida lår/rumpa-pass. 

Beso!


2014-01-30 @ 11:10:40 Träning Kommentarer (0)
100 DAYS OUT och veckoresultat!

Idag är det exakt 100 dagar kvar till jag står i Globen och tävlar i bikinifitness! Började på Linneas upplägg måndagen den 20 januari och ska uppdatera mina resultat till henne varje söndag och ha en liten veckocheck:) I söndags var det dags för första resultatredovisningen och såhär såg det ut:


Vikt: -2,8kg
Midja: -2,5cm
Under naveln: -3,5cm
Lår: -2cm
Byst: -2cm
Rumpa: -3cm

Visste ju att man brukar RASA i början men det här var ju helt sjukt mycket bättre än jag räknat med! Har känts som att det enda jag gjort denna veckan har varit att äta, har inte varit hungrig en sekund! Jag förstår ju att det inte kommer vara såna här resultat varje vecka men det är riktigt gött att det händer nåt i början så man blir ännu mer peppad på att ställa klockan för att få gjort den där J*VLA morgoncardion! 😜

Titta vilket fint paket jag hämtade ut idag 😍 Det innehöll något som kommer förgylla mina 100tals cardiotimmar jag har framför mig! Visar imorgon😄 
Puss och tack för ert stöd! 


2014-01-29 @ 13:17:28 Träning Kommentarer (2)
Bikinifitness Dag 1

I'm back!


Den här gången för att tävla i bikinifitness den 9 maj! Det är på Fitnessgalan i Globen som strålkastarna kommer vara riktade mot mig i någon minut. Jag är sååååå himla taggad! 

Idag är det som rubriken lyder: Dag 1. Världens bästa och mest inspirerande coach Linnéa Theodorsson kommer att stötta mig hela vägen till scenen. Idag börjar jag på hennes kost och träningsschema. Känns extra bra att hon har tävlat i det själv, hon vet verkligen vad hon snackar om. 

Vi sågs i början av månaden över en kaffe för att gå igenom allt inför dieten. Ett kaffemöte blev en 3 timmars supermysig dejt med konstant malande från båda hållen haha! Hon är så himla go och jag är så obeskrivligt tacksam att jag har just henne som coach, TACK❤️ 

Jag ska försöka hålla mig till korta inlägg varje dag istället för noveller en gång i månaden! Så lämnar detaljerna idag och säger istället: hörs imån! 

Bild från morgoncardion imorse, SVETTIGT!:


2014-01-21 @ 01:31:48 Träning Kommentarer (0)