Hej! Mitt namn är Julia Franzén, 23 år från Göteborg. Utbildad Personlig Tränare, brinner för träning och kost, älskar skönhet, glamour och allt som är rosa. Följ min väg till scenen när jag gör debut i bikinifitness 9 maj. Här kan du även läsa om mitt tidigare drömliv som aupair i Hollywood, dit jag flyttar tillbaka i juni 2014 för att plugga till programledare. Instagram: juliafranzen90 ___________________________________________________________ My name is Julia Franzén, 23 years old from Gothenburg, Sweden. Certified Personal Trainer, passionate about training and nutrition, love beauty, glamour and everything that is pink. Follow my journey to the stage when I make my debut in bikinifitness on May 9th. You can also read about my previous dream life as an aupair in Hollywood, where I'm moving back in June 2014 to study to become a TV-host. Instagram: juliafranzen90Gayparty i West Hollywood & Välkomstmiddag

Ikväll hade de ordnat en välkomstmiddag för mig! de hade bjudit in familjer som också hade aupairer och allt blev såå lyckat! De är så underbara och gör verkligen allt för att jag ska trivas! Mamman frågade precis om jag ville följa med henne och hennes 2 bästa killkompisar (ett härligt gaypar) till West Hollywood imorgon kväll hmm nej tack låter göörtråkigt hehe! ;)
Frukost på supernyttig & ekologist restaurang med mamman imorse :)

2011-10-31 @ 14:16:00 Hollywood Kommentarer (0)
Körlektion & Barnfrisör

Ska ha en 2 timmars körlektion nu! Känns konstigt när man haft körkort i över 2 år men men det kanske kan behövas:)

Var på en barnfrisörsalong med barnen idag där de satt i roliga flygplan mm och tittade på film när de blev klippta! Varför finns inte det i Sverige? Brilliant! 

2011-10-27 @ 23:33:00 Hollywood Kommentarer (0)
AUPAIR TRÄFF

Idag var det aupair träff i en park med alla familjer och alla skulle ha med sig en maträtt från sitt hemland, jag tog med flygande Jacob och VANN!
Nu ska jag ta min första joggingrunda i LA, igår var det 33 grader och stålande sol, tror det är lika varmt idag, hur har ni det??;)
 
Dehär små sakerna finns överallt! så himla söta jag vill bara ta med mig en hem!!

2011-10-23 @ 14:10:00 Hollywood Kommentarer (0)
Första dagen i LOS ANGELES

Igar kom jag antligen fram till LA och fick traffa min familj! Bade familjen och barnen ar verkligen helt underbara! Borjar inte "jobba" forran pa mandag, sa idag sov jag ut och tog en promenad i omradet! Allt ar sa himla vackert, och vilka hus!! Solen steker, saa skont!Den har mottes jag av pa flygplatsen!
 

2011-10-21 @ 14:08:00 Hollywood Kommentarer (0)
Landat i New York

Det som bara inte fick hända hände, Jesper skjutsade mig till flygplatsen och efter massa strul sa MISSAR JAG FLYGET!! Efter många samtal jorden runt fick jag en ny tid pa eftermiddagen.. Vardefull extra tid for mig och Jesper. Varldens jobbigaste farval men blir lattare nar man tanker att vi ses snart igen. Han vill komma och halsa pa over nyar:)
I tre dagar ska jag vara pa en forberedelsekurs i New York. Nu ar forsta lektionen avklarad och det ar dags for shooooping!
Igar nar vi skulle beställa hamburgare så stod det att det var selleri till. Vi tyckte det det lät lite väl bra (lite väl nyttigt) och skojade om att de säkert var friterad selleri. Vi var nära, det var friterade morötter till! hahaha helt sjukt maten här är SÅ ÄCKLIG! Men allt annat är fantastiskt :)

sista svenska luften på 13 månader!

världens jobbigaste hej då ♥ men lite lättare när man tänker "vi ses snart igen" ♥ ♥ ♥

Disneyaffaren <3Friterade morotter hahaha

Halloweenmiddag

Jag ch mina roomies gick in for kostymtavlingen stenhart

Swedish crew

Lunch med svenska tjejernadet här rekommenderade lärana på kursen att ge barnen som snacks..

försökte försvenska den hemska amerikanska frukosten lite..

vanessa hudgens kopian från High school musical brevid mig!


 

2011-10-18 @ 13:43:00 Hollywood Kommentarer (0)
Packar för ett år....

Kan inte klockan stanna nu? Detta kommer bli en lååååång natt. Tänker inte gå och lägga mig förrän jag packat klart. Att packa för 13 mån är svårare än jag trodde. Knarkar koffeintabletter...

2011-10-16 @ 13:37:00 Hollywood Kommentarer (0)
Min Mamma

Det är inte morsdag och hon fyller inte år, men jag måste få detta sagt. Min mamma är verkligen helt fantastisk. Varje gång jag träffar någon som känner henne väl eller som bara träffat henne en gång så säger ALLA samma sak "Åh, Marie Franzén, är det din mamma?? Hon är såå underbar, ÅH vad jag tycker om din mamma. Hälsa henne så gott från mig!" Det finns inte någon som hon, så otroligt omtämksam, äkta intresserad och bryr sig verkligen om alla hon träffar. Tänk att jag har den här personen som MAMMA! Du vet att jag älskar dig ♥
 

2011-10-15 @ 13:35:00 Hollywood Kommentarer (0)
BYE BYE BEST FRIEND <3

Har precis sagt farväl till min föralltid bästa vän Jennifer Jeffa Lorenzson ♥ Fick världens finaste album med alla våra underbara minnen! ÅH, VAD JAG ÄLSKAR DIG!

2011-10-13 @ 13:32:00 Hollywood Kommentarer (0)
Visumintervju i STHLM

Är i stockholm! har precis varit på ambassaden och gjort visum"intervjun". 
-Hi. Julia Franzén?
-Hi, yes!
-How old are the children? 
- 3 years, twins, a boy and a girl.
-Ok! Har dom fortfarande blöja?
- Ehh, ja men dom försöker sluta. 
-Okej, det ser ju bra ut dehär! Ditt visum kommer inom några dagar!

Jag som förväntat mig frågor om bomber och terrorism. Nu håller jag tummarna för att det hinner komma tills på fredag, åker ju på måndag morgon!

2011-10-12 @ 22:25:00 Hollywood Kommentarer (0)
POJKVANS OVERRASKNINGS AVSKEDSFEST TILL MIG

TACK ALLA mina fina vänner som kom till överraskningsfesten igår som min UNDERBARA pojkvän hade ordnat! Jag blev helt SJUKT chockad, anade verkligen ingenting! Jag hade en GRYM kväll hoppas ni också hade det!! Nu har jag världens bästa minne av Göteborg när jag flyttar till LA den 17de! ♥

2011-10-07 @ 13:16:00 Hollywood Kommentarer (0)
VÄLKOMNA TILL MIN BLOGG!

Hej!

Jag är en tjej på 21 år, ursprungligen fran Lerum(20 min utanfor Goteborg) men bor numera med min pojkvan i en lagenhet i centrala Goteborg. Den 17 oktober flyttar jag till Hollywood for att vara aupair i ett ar. Folj med mig under detta aret som forhoppningsvis blir det basta aret i mitt liv!

Sa nara bor jag..

OC

Surfing

Beverly hills

Santa Monica

Santa Monica Pier

Venice beach utegym

Eddy murphys hus

Malibu

Las vegas

2011-10-01 @ 12:51:00 Hollywood Kommentarer (0)